Quantcast

http://picasion.com/

Ήχησαν οι σειρήνες πολέμου στην πλατεία Ωρολογίου - Και όχι, δεν ήταν άσκηση!

Ακολούθησε πραγματικός πόλεμος... Η μάχη των συνδικάτων!
Στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης 2/10 ήχησαν οι σειρήνες πολέμου της Πολιτικής Άμυνας στο πλαίσιο της άσκησης ΤΑΑΣ/ΤΑΜΣ «Παρμενίων». Οι σειρήνες πολέμου ήχησαν σε όλη τη χώρα, αρχικά με διακοπτόμενο
ήχο και 5 λεπτά αργότερα με συνεχόμενο ήχο. Κάποιους ο ήχος τους βρήκε στο σπίτι, άλλους στο δρόμο και άλλους στη δουλειά, κάποιους όμως τους βρήκε την ώρα που επιχειρούσαν να βγάλουν λόγο σε απεργιακή συγκέντρωση.

Όπως στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ το πρωί στην πλατεία Ωρολογίου, που οι σειρήνες «σαμπόταραν» τον χαιρετισμό της προέδρου του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Βάσως Αθανασίου και την ομιλία του προέδρου του Συνδικάτου Γάλακτος - Τροφίμων και Ποτών Ημαθίας - Πέλλας Γιάννη Διάκογλου. Και οι δύο μόλις πήραν τη θέση τους στο βήμα, ξεκίνησε να ηχεί η σειρήνα, αναγκάζοντάς τους να διακόψουν. Κάποιοι ηλικιωμένοι μάλιστα, μη γνωρίζοντας ότι πραγματοποιείται άσκηση, αναρωτήθηκαν τι συμβαίνει σχολιάζοντας πως «θα λαχταρήσουν οι γέροι, θα νομίζουν πως ήρθαν οι Τούρκοι».

Θα μπορούσε να σχολιάσει κανείς πως οι σειρήνες μόνο για άσκηση δεν ακούστηκαν και πως δε θα μπορούσαν να ηχήσουν σε πιο κατάλληλη στιγμή, καθώς και πόλεμος έγινε και «πυρά» ανταλλάχθηκαν το πρωί της Τετάρτης στην πόλη της Βέροιας. Αναφερόμαστε φυσικά στον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει μεταξύ του ΚΚΕ και της ΓΣΕΕ και τα πυρά που ανταλλάχθηκαν χθες στις εκδηλώσεις που πραγματοποίησαν το ΠΑΜΕ και το Εργατικό Κέντρο Βέροιας, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας για το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

«Αόρατοι, ξεπουλημένοι, άφαντοι και πλήρως ευθυγραμμισμένοι με τα αφεντικά»...(μπαμ!) το ΠΑΜΕ για το Εργατικό Κέντρο (δείτε εδώ σχετικά), «Τραμπούκοι, έμμισθοι υπάλληλοι κόμματος, με πρακτικές της Χρυσής Αυγής»... (μπουμ!) το Εργατικό για το ΠΑΜΕ (δείτε εδώ σχετικά), η μάχη της Βέροιας έληξε χωρίς νικητή με μόνο «θύμα» το συνδικαλιστικό κίνημα. Δείτε το σχετικό βίντεο:

1 σχόλιο:

  1. γελαει ο κοσμος πλεον με τους γραφικους συνδικαλιστες .. ολοι αυτοι εχουν μεγαλο μεριδιο ευθυνης για την καταντια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ