Quantcast

http://picasion.com/

Απεργιακή συγκέντρωση και πορεία του ΠΑΜΕ στη Βέροια

Με πυρά προς το Εργατικό Κέντρο
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το πρωί της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου τα μέλη του ΠΑΜΕ στη Βέροια, με τη συμμετοχή και του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας, στο πλαίσιο της 24ωρης γενικής απεργίας ως αντίδραση στο αναπτυξιακό
πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης, που περιλαμβάνει τροπολογίες στον εργασιακό και συνδικαλιστικό τομέα. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε με σχετικά μικρή συμμετοχή κόσμου στις 10:30 στην πλατεία Ωρολογίου, ενώ ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Βέροιας. Στη συγκέντρωση χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος του Συλλόγου ΙΚΑ Βέροιας Βάσω Αθανασίου, ενώ την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Συνδικάτου Γάλακτος - Τροφίμων και Ποτών Ημαθίας - Πέλλας Γιάννης Διάκογλου.
Η ομιλία του κ. Διάκογλου έκλεισε με πυρά προς το Εργατικό Κέντρο Βέροιας, λέγοντας μεταξύ άλλων πως είναι αόρατο, μακρυά από τα προβλήματα των εργαζομένων και πλήρως ευθυγραμμισμένο με τα αφεντικά. «Δεν κάνουν τίποτα για την απεργία, αντιθέτως δουλεύουν με τον εργοδοτικό μηχανισμό για την αποτυχία της. Εξάντλησαν μάλιστα την αγωνιστικότητά τους δίνοντας συνέντευξη τύπου στο ινστιτούτο εργασίας ΓΣΕΕ στη Βέροια», σχολίασε, αναφερόμενος στη συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε από τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βέροιας λίγη ώρα αργότερα. Δείτε φωτογραφίες:





















































3 σχόλια:

  1. Επαγγελματικά στελέχη , πληρωμένοι επαναστάτες , μεταφερόμενοι «αγωνιστες» βαβουρας, ψεύτικοι αγωνες και δήθεν εργαζόμενοι ... Με τζιπ πιο μεγαλα απο άρματα μαχης,τραμπούκοι φοιτητες που σηκώνουν χερι ακομα
    Και ηλικιακά στους ίδιους του πατεράδες τους γιατι τους πληρωνει το κόμμα!!! Συγχαρητια. *Δεν αναφέρομαι σε κανενα απο τα ατομα των φωτογραφιών,!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ίδιοι και οι ίδιοι γραφικοί ΔΗΘΕΝ αριστεροί της Βέροιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οχι στο νατο οχι στον ιμπερεαιλισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ