Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πιο ενωμένοι από ποτέ, για την κυριαρχία της «Βασίλισσας»

Την εξαιρετική σχέση που έχουν μεταξύ τους επιβεβαίωσαν για μια ακόμη φορά τα μέλη που απαρτίζουν την διοίκηση της Βέροιας, αλλά και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Οι άνθρωποι που υπηρετούν τη «Βασίλισσα του Βορρά» βρέθηκαν όλοι μαζί σε γνωστό μεζεδοπωλείο της πόλης, να
δοκιμάζουν τοπικά εδέσματα και να συζητούν για την μελλοντική πορεία της ομάδας. Εκ μέρους της διοίκησης διακρίναμε τους Γιώργο, Χρήστο και Αχιλλέα Μπίκα, τον Νίκο Νούλα, τον Γιώργο Τσαλουχίδη, τον Γιάννη Σισμανίδη, τον Δημήτρη Ντέλα και τον Στέφανο Αποστολίδη. Το Διοικητικό Συμβούλιο, το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, έφαγαν όλοι μαζί δείχνοντας για ακόμα μια φορά το κλίμα οικογένειας που έχει η «Βασίλισσα». Ο αρχηγός Αλέξανδρος Βεργώνης ευχαρίστησε εκ μέρους όλων τον Αντιπρόεδρο Στέφανο Αποστολίδη για το τραπέζι, εκφράζοντας έτσι την στήριξη που λαμβάνει η ομάδα.

Δείτε φωτογραφίες:








6 σχόλια:

  1. Να με συγχωρείτε που σας χαλάω τη διάθεση, αλλά με τραπεζώματα και φαγοπότια δεν κτίζονται οι ομάδες. Με ειδικούς-σπουδαγμένους-καλά αμειβόμενους Μάνατζερ και προπονητές κτίζονται οι καλές ομάδες.
    Είδατε καμιά φωτογραφία (στην αρχή της ποδοσφαιρικής σαιζόν) την Μπάγερ, την Μπαρτσελόνα, το Ρεάλ, τη Λιβερπουλ κλπ σε ταβέρνες μπάρ κλπ. ;
    Σοβαρευτείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΘΕΛΕΙ ΧΡΗΜΑ ( ΚΑΙ ΤΥΧΗ ) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΊΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ.
      ΟΧΙ... "ΜΑΝΑΒΗΔΕΣ"!!!

      Διαγραφή
  2. Ο κάθε τυχαίος μαζεμένος σε ένα τραπέζι να δείξει ότι νοιάζεται για την ομάδα. Η ομάδα φίλοι μου δεν είναι πόζες, χωρίστρες και μασαμπούκα!! Άνθρωποι που εάν τους ρωτούσες πριν κάνα δυο χρόνια για την Βέροια θα σου λέγανε ποια Βέροια ρε.. Από έναν υγιή οπαδό που έκοψε το γήπεδο με όλα αυτά που γίνονται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντάξει, καταλάβαμε. Μέχρι και τα τραπεζομάντηλα ήταν ασπρόμαυρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δειτε το νεο σημα της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ , θα καταλαβατε που παει η δουλεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απ αυτούς όλους κανείς δε θα θυμάται ούτε την Επανωμη ούτε το Βελεστίνο ούτε την Δεσκατη την Κρανουλα κλπ κλπ.Αλλά μόνο τον Ολυμπιακό τον ΠΑΟΚ την ΑΕΚ κλπ κλπ.Κρίμα!Από ακόμα έναν υγιή φίλαθλο που έκοψε το γήπεδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ