Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με βιωματική δράση στην πλατεία Δημαρχείου τίμησε ο ΣΟΦΨΥ την Ημέρα Ψυχικής Υγείας

Με μια διαφορετική εκδήλωση στην πλατεία Δημαρχείου το πρωί της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου, τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, που φέτος το θέμα αφορούσε στην πρόληψη της αυτοκτονίας, ο Σύλλογος Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία (ΣΟΦΨΥ) Ημαθίας και το Κέντρο
Υποστήριξης Ενηλίκων με Ψυχικές Διαταραχές Βέροιας. Τα μέλη και οι συνεργάτες του Συλλόγου παρουσίασαν μια διαδραστική, βιωματική εμπειρία με τίτλο «Τα συναισθήματα πίσω από τις μάσκες της ζωής μας», φορώντας μάσκες με τα 5 βασικά συναισθήματα, χαρά, ενοχή, θυμός, θλίψη, φόβος, θέλοντας να δείξουν ότι όλοι οι άνθρωποι μοιράζονται τα ίδια συναισθήματα, είτε ψυχικά υγιείς είτε ψυχικά πάσχοντες. Παράλληλα μοιράστηκαν και ενημερωτικά φυλλάδια για το έργο και τις δράσεις του Συλλόγου και του Κέντρου.
Οι εκδηλώσεις του ΣΟΦΨΥ Ημαθίας για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας συνεχίζονται και ολοκληρώνονται απόψε, μια μια όμορφη βραδιά με ζωντανή παραδοσιακή, ποντιακή και σμυρναίικη μουσική στο Σείριος. Δείτε φωτογραφίες:








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ