Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νίκη στο φινάλε για τη Βέροια - Σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση η Βασίλισσα

Στο 81' το νικητήριο γκολ
Μετά το διπλό στον Βόλο, η Βέροια πέτυχε την δεύτερη διαδοχική νίκη της κερδίζοντας εντός έδρας με 2-1 την Τρίγλια και σκαρφάλωσε στην 1η θέση μαζί με Καλαμάτα και Ιεράπετρα. Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη Βέροια που μπήκε φουριόζα και σκόραρε μόλις στο 2' λεπτό με τον Ζούρκο. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη καθώς οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν σταδιακά το παιχνίδι και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 73' με τον Παπαδημητρίου. Το χρυσό γκολ για τη Βασίλισσα πέτυχε στο 81' ο Κανούλας.

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάμου, Μαραγκός, Ταΐρης, Ζούρκος Ν. (7' λ.τ. Χατζάρας), Μπλέτσας (74' Σκαθαρούδης), Πασάς (63' Πολύζος), Κανούλας, Σιμόνι.

ΤΡΙΓΛΙΑ: Βούρας, Ζώτος, Κουρέλας, Σγουρής (90' Κεχαγιάς), Μιλκούδης, Σαρβανίδης (72' Σαρβανίδης), Ευθυμιάδης (78' Μενικάλι), Έππας, Ζορμπάς, Μαντζίρης, Λεμονής.

Βαθμολογία

 1  Καλαμάτα              7
 2  ΒΕΡΟΙΑ                 7
 3  Ο.Φ. Ιεράπετρας  7
 4  Τρίκαλα                 5
 5  Διαγόρας               4
 6  Καβάλα                  4
 7  Ιωνικός                   4
 8  Νίκη Βόλου           4
 9  Ασπρόπυργος       4
10 Αιγάλεω                 4
11 ΠΟ Τρίγλιας          3
12 Ολυμπιακός Β.      2
13 Ιάλυσος Ρόδου     1
14 Θεσπρωτός           0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ