Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτοί είναι οι «Ιππότες της Ασφάλτου» στην Ημαθία

Βρίσκονται καθημερινά στους δρόμους της Ημαθίας. Από το μακρινό Ροδοχώρι έως το Πλατύ και από τα Ριζώματα έως το Σέλι. Στόχος τους είναι ο έλεγχος των διερχόμενων οδηγών για τυχόν παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και η αποτροπή αυτοσχέδιων αγώνων. Πάνοπλοι, με ειδικά
τροχονομικά μέσα και με μεγάλη εξειδίκευση στα τροχαία δυστυχήματα βρίσκονται συνεχώς στην πρώτη γραμμή. Αυτή είναι η Ομάδα Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων. Η ΟΕΠΤΑ, όπως συνηθίζεται να λέγεται, συστάθηκε πριν από λίγα χρόνια και έκτοτε βρίσκεται στους δρόμους, δημιουργώντας ένα αίσθημα ασφάλειας στους επαρχιακούς δρόμους της Βέροιας, της Νάουσας και της Αλεξάνδρειας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τους έχει αποδοθεί ο χαρακτηρισμός «Οι Ιππότες της Ασφάλτου». Η μάχιμη ομάδα ξαναμπαίνει δυναμικά στη μάχη της πρόληψης των τροχαίων ατυχημάτων, με αρμοδιότητα σε όλο τον νομό Ημαθίας, ενισχυμένη σε προσωπικό και υπαγόμενη απευθείας στον Διευθυντή της Αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ