Quantcast

http://picasion.com/

Η «Μέσι» της Ημαθίας: Έκανε 1 χλμ με «ποδαράκια» - Έμειναν «παγωτό» οι περαστικοί

Σε ηλικία μόλις 16 ετών
Ένα μοναδικό ρεκόρ στην ιστορία του γυναικείου ποδοσφαίρου της Ημαθίας έκανε μια γυναίκα που αγωνίζεται ως ποδοσφαιρίστρια στην ομάδα του Αγροτικού Αστέρα της Αγίας Βαρβάρας. Ο λόγος για την Ολίνα Μπαξεβάνου, η οποία σε ηλικία μόλις 16 ετών,
επιχείρησε να κάνει ένα ανεπανάληπτο ρεκόρ, παίζοντας «ποδαράκια» για ένα ολόκληρο χιλιόμετρο! Αν και οι δυσκολίες ήταν πολύ μεγάλες, καθώς εκτός από την κούραση είχε να διαχειριστεί και την καθημερινότητα της πόλης (αυτοκίνητα που περνούσαν από δίπλα της ή περαστικοί που της αποσπούσαν την προσοχή), ωστόσο τα κατάφερε και μάλιστα σε πολύ καλό χρόνο! Ξεκίνησε από τη Γέφυρα των «Στουμπάνων» και έφτασε μέχρι το γήπεδο της Νάουσας, χωρίς η μπάλα να ακουμπήσει ούτε μια φορά στο έδαφος. Πραγματικά ασύλληπτο αυτό που κατάφερε. Μπράβο της, είναι μεγάλο ταλέντο! Δείτε το video:

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ