Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Δείτε τι γίνεται στην παρέλαση της Βέροιας

Όλα έτοιμα είναι στο κέντρο της Βέροιας για τη μεγάλη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Με σχετικά καλό καιρό και την θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 20 βαθμούς Κελσίου, ο κόσμος έχει ήδη αρχίσει να συγκεντρώνεται στα πεζοδρόμια επί της Μητροπόλεως, για να παρακολουθήσει τους
συλλόγους, τα σχολεία και το στρατό να παρελαύνουν, ενώ μόλις πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφανιών στην Πλατεία Ωρολογίου. Στις 12 ακριβώς θα ξεκινήσει και η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση, που θα ολοκληρώσει τις επετειακές εκδηλώσεις στην πόλη μας. Διακριτική είναι η παρουσία της αστυνομίας, ενώ οι σημαίες ανεμίζουν στα μπαλκόνια και δίνουν τον εορταστικό τόνο της ημέρας. Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες και μείνετε συντονισμένοι στο veriotis.gr, που θα σας ενημερώνει συνεχώς με αναλυτικό ρεπορτάζ:




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ