Quantcast

http://picasion.com/

Μαθηματικοί διαγωνισμοί στην Ημαθία - Δείτε πού και πότε

Το παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας διοργανώνει μαθήματα προετοιμασίας των μαθητών Α΄ Γυμνασίου για τον διαγωνισμό «Υπατία» και Β΄ Γυμνασίου έως Γ΄ Λυκείου για τον διαγωνισμό «Θαλής». Οι διαγωνισμοί θα διεξαχθούν το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 σε εξεταστικά κέντρα που θα οριστούν με απόφαση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας. Πιο συγκεκριμένα:

Τα μαθήματα προετοιμασίας θα πραγματοποιηθούν:

Ι. Για τους μαθητές της περιοχής Αλεξάνδρειας στο 2ο Γενικό Λύκειο Αλεξάνδρειας τα Σάββατα: 12 Οκτωβρίου, 19 Οκτωβρίου και 26 Οκτωβρίου 09:00 – 11:00.

ΙΙ. Για τους μαθητές της περιοχής Νάουσας στο 1ο Γενικό Λύκειο Νάουσας τις Κυριακές: 13 Οκτωβρίου, 20 Οκτωβρίου και 27 Οκτωβρίου στις ώρες 10:00 – 12:00.

ΙΙΙ. Για τους μαθητές της περιοχής Βέροιας στο 3o Γυμνάσιο Βέροιας τις Κυριακές: 13 Οκτωβρίου, 20 Οκτωβρίου και 27 Οκτωβρίου στις ώρες

10:00 – 12:00.

Υπενθυμίζουμε ότι:

- Τα μαθήματα προετοιμασίας γίνονται δωρεάν για τους μαθητές και οι εκπαιδευτικοί διδάσκουν αφιλοκερδώς.

- Εξεταστέα ύλη για τους διαγωνισμούς «ΥΠΑΤΙΑ» και «ΘΑΛΗΣ» είναι η διδακτέα ύλη όλων των προηγουμένων τάξεων σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα κάθε τάξης για τα Μαθηματικά.

- Σημαντικό βοήθημα και ουσιαστικό συμπλήρωμα στην ύλη των μαθημάτων είναι τα περιοδικά που εκδίδει η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ Α΄ (Γυμνάσιο) και ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ Β΄ (Λύκειο) και καλούμε τους μαθητές να τα προμηθευτούν.

- Σημειώσεις για τους διαγωνισμούς υπάρχουν στην ιστοσελίδα της ΕΜΕ (http://www.hms.gr/?q=node/614) ανά ενότητα.

Οι διευθυντές των σχολείων παρακαλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή των μαθητών που ενδιαφέρονται για τα μαθήματα προετοιμασίας με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση mathima0@gmail.com , γνωστοποιώντας τον αριθμό των μαθητών από κάθε τάξη.

Οι συμμετοχές των μαθητών των Γυμνασίων και Λυκείων της Ημαθίας θα πρέπει να γνωστοποιηθούν στη Δ/νση Δ/θμιας μέχρι την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ