Μαθήματα σκιτσογραφίας από την Εύξεινο Λέσχη

Ξεκινούν αυτήν την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου και ώρα 17:00, τα μαθήματα σκίτσου στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας, σε συνεργασία με το σκιτσογράφο Δημήτρη Νικολαΐδη. Η Λέσχη με αυτό τον τρόπο προσπαθεί να εντάξει μία ακόμα δράση, που προάγει την τέχνη και τον πολιτισμό και συνεισφέρει
στην ψυχική γαλήνη των παιδιών μας. Έτσι απλά και με εύκολο τρόπο, οι φίλοι του σκίτσου θα ταξιδεύουν όλο το χρόνο στον υπέροχο κόσμο του σκίτσου στους φιλόξενους χώρους της Ευξείνου Λέσχης, υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Νικολαΐδη, του πρώτου και μοναδικού σκιτσογράφου που έχει εκδώσει βιβλίο εκμάθησης σκίτσου στην Ποντιακή διάλεκτο. 

«Για αυτό το λόγο θα είναι χαρά μας να σας δούμε όλους από κοντά και σας καλούμε να γνωρίσετε το φανταστικό κόσμο του σκίτσου. Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε δεύτερη Πέμπτη κάθε μήνα και από ώρες 5μμ μέχρι 7μμ.στο στις εγκαταστάσεις μας στο Πανόραμα Βεροίας. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2331072060, 5-9 το απόγευμα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ