Quantcast

http://picasion.com/

Η Κούσιου «ένωσε» επιτέλους τις δυο όχθες του Τριποτάμου - Δείτε εικόνες από drone

Του Γιάννη Σιδηρόπουλου
Με γοργούς ρυθμούς προχωράνε οι εργασίες αποπεράτωσης της Γέφυρας Κούσιου με το έργο καθημερινά να παίρνει μορφή. Πλέον, το πρώτο μεγάλο και δύσκολο βήμα έγινε, το κατάστρωμα έκλεισε και οι δυο όχθες του Τριποτάμου, η οδός Ακροπόλεως και η οδός
Βλάχων Ηρωίδων επιτέλους... ενώθηκαν! Καλά, μην το κόψετε από αύριο να κατεβείτε στην αγορά από τη Γέφυρα. Θέλει αρκετή δουλειά ακόμα μέχρι να πάρουμε στα χέρια τα «κλειδιά» του έργου και να δοθεί η γέφυρα στην κυκλοφορία. Ωστόσο, πλέον το έργο θυμίζει γέφυρα, μετράμε αντίστροφα για την ολοκλήρωσή της, ενώ οι εικόνες από τις μεγάλες κατασκευές είναι εντυπωσιακές. Ο πρόεδρος της Πατρίδας Γιάννης Σιδηρόπουλος σήκωσε το drone του και μας χάρισε τις πρώτες εντυπωσιακές εικόνες της γέφυρας Κούσιου από ψηλά. Δείτε:










13 σχόλια:

  1. Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!! ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΜΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ. ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ;;;;!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χτιστε σχολεια με δασκαλους, οχι καθηκιτες και μετα γεφυρες οσες θετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχόλια κακά και καλά θα υπάρξουν για το έργο.
    Το παράξενο είναι ότι σε ένα τέτοιο πολύπλοκο τεχνικά και μεγάλο σε έκταση έργο αλλά και σπάνιο για την περιοχή μας, δεν βλέπω ενδιαφέρον από τον τεχνικό κόσμο της περιοχής και ομιλώ φυσικά για τους Μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων. Θα περίμενα να βρίσκονται στις όχθες να παρατηρούν να φωτογραφίζουν και να μελετούν την όλη κατασκευή. Αλλά και ο Δήμος Βέροιας θα μπορούσε να κάνει την όλη κατασκευή σεμινάριο, τουλάχιστον στους νέους Μηχανικούς. Αλλά και αυτοί που μυαλό για τέτοια, τρέχουν να τελειώσουν το έργο που καθυστέρησε τόσο. Πόσα ανάλογα έργα έχουν δει από τόσο κοντά άραγε ; Όταν έγινε η γέφυρα Ρίου Αντίρριου πήγανε με μισθωμένο λεωφορείο για να την δουν και καλά έκαναν. Για αυτή τη γέφυρα στη Βέροια γιατί τόση απαξίωση άραγε ; είναι τόσο εύκολο έργο; ή μήπως τρέχουν όλοι για τις εκλογές τους και δεν υπάρχει ενδιαφέρον για δωρεάν σεμινάριο στο έργο αυτό, που δεν είμαι σίγουρος αν θα ξαναδούμε στην περιοχή για πολλά χρόνια.
    "Μάλλον όλοι τα ξέρουν όλα...και δεν χρειάζονται αυτή την εμπειρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευστοχο σχολιο."το ξερεις ποιος ειμαι εγω ενω ο ιδιος δεν ξερει".

      Διαγραφή
    2. Μια γεφυρα 100 μετρων ειναι, απο αυτες που υπαρχουν κατα εκατομμύρια σε ολο τον κοσμο, δεν ειναι δα και το μεγαλύτερο αρχιτεκτονικο επιτευγμα.
      Ας κοιτάξουν να την αξιοποιήσουν να αναβαθμίσουν και την υποβαθμισμενη περιοχή του προμηθέα.

      Διαγραφή
    3. εκατομμύρια είναι υπερβολή κάποιου που θέλει να την υποβαθμίσει (είναι φανερό), στην περιοχή μας δεν μας είπες πόσες 100μετρες τέτοιες υπάρχουν υπό κατασκευή ; τι σχέση έχει η εκπαίδευση των ειδικών στη σπάνια γέφυρα για την περιοχή μας με την αναβάθμιση του Προμηθέα; και πως θα γίνει καλύτερη η περιοχή του Προμηθέα αν δεν γίνουν καλύτεροι οι Μηχανικοί του τόπου μας μέσα και από τέτοιες εμπειρίες; Να είσαι σίγουρος ότι και τον Προμηθέα να σου φτιάξουν εσύ θα γκρινιάζεις για κάτι άλλο,
      γι' αυτό δεν πρόκειται να πάμε μπροστά. το άσχημο είναι ότι εξ' αιτία σου μένουμε και εμείς πίσω, να δούμε ως πότε κακόμοιρε.

      Διαγραφή
    4. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΈΜΠΑΙΝΑΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ" ΚΛΕΒΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΑ" ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ. Η ΓΕΦΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ

      Διαγραφή
    5. εκατομμύρια υπάρχουν και έχει φταίξει 1000 και έχει μελετήσει χιλιάδες το βραδυ. γιατι το πρωι ζηταει λεφτα απο το μπαμπα για βενζινη και καφε.

      Διαγραφή
  4. ναι ναι..δικιο εχετε ας κανουμε ενα event στη γεφυρα με τον αρμοδιο αντιδημαρχο του εργου να μας κανει σεμιναριο γεφυροποιιας. το ΤΕΕ ημαθιας ακουει;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο άλλος γράφει και συγκρίνει την γέφυρα της Μπαρμπουτας με τη γέφυρα στο Ρίο-Αντίρριο.
    Καμμιά σωτηρία.
    Ρε κόψτε τα ληγμένα αφού σας χαλάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο κατάλαβες εσύ ; Για ξαναδιάβασέ το ;
      Δεν ειμαι σίγουρος ποιος πρεπει να κόψει τα ληγμένα και ποιος να αρχισει τα ηλεκτροσοκ ;

      Διαγραφή
  6. Ο καθενας οτι ναναι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θα μπουν και διοδια;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ