Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Κολέτσα έσκασε μύτη στην Θεσσαλονίκη

Πλήθος επωνύμων έδωσε το παρών σε εγκαίνια γνωστού καταστήματος με αθλητικά είδη στη Θεσσαλονίκη. Από τα λαμπερά εγκαίνια δεν έλειπε κανείς, ενώ πολλοί ήταν οι διάσημοι καλεσμένοι της Συμπρωτεύουσας από τον επιχειρηματικό, αθλητικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο, που
έσπευσαν στο κατάστημα για να κάνουν τις αγορές τους. Τη βραδιά απογείωσε η Ειρήνη Παπαδοπούλου μ' ένα εκρηκτικό live act ξεσηκώνοντας τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί έξω απ’ το κατάστημα, ενώ τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης ανέλαβε ο Κώστας Φραγκολιάς. Ανάμεσα στους celebrities που έδωσαν το παρών ήταν η Βεροιώτισσα Χριστίνα Κολέτσα, η οποία ξεχώρισε με την λαμπερή της παρουσία. Η λαϊκή τραγουδίστρια από το Μακροχώρι φωτογραφήθηκε μαζί με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, ενώ είχε σύντομες συνομιλίες με την Ιωάννα Τούνη και τον Κωνσταντίνο Ρήγα.

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ