Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ρόστερ και φανέλα παρουσίασε ο Φίλιππος

Νέο σεζόν στα «σαλόνια» της Α2
Το αγωνιστικό τμήμα, τη νέα φανέλα και τους χορηγούς για τη σεζόν 2019-2020 παρουσίασε ο ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Μακεδονία»,
παρουσία του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Ηλία Λαζού, του εμπορικού διευθυντή της NOVACERT και μεγάλου χορηγού της ομάδας Γιάννη Στεργίου, των προπονητών Δημήτρη Γκίμα και Χρήστου Μπλατσιώτη, των παικτών, εκπροσώπων των τοπικών ΜΜΕ και φίλων της ομάδας. Ανάμεσά τους και ο πρώην πρόεδρος του Φιλίππου Γιώργος Τραπεζανλίδης, που -αν και όπως ειπώθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας, δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό της- επέστρεψε σήμερα, κάνοντας επίσημη εμφάνιση και «ηχηρό» come back και έγινε δέκτης θερμής υποδοχής από όλους.
«Θα είμαστε αντάξιοι της κατηγορίας μας»
Με την ευχή να μη συνεχίσει τις... βόλτες του το «ασανσέρ», όπως χαρακτήρισε την ομάδα, λόγω των μετακινήσεών της μεταξύ των κατηγοριών τα τελευταία χρόνια, ξεκίνησε ο Ηλίας Λαζός, κάνοντας μια σύντομη αναδρομή στα όσα μεσολάβησαν από το τέλος της περασμένης σεζόν μέχρι την έναρξη της φετινής, που βρήκε ξαφνικά τον Φίλιππο στην Α2. «Είχαμε ένα καλό, η ομάδα μας ήταν έτοιμη και δεν είχαμε αγωνιστικό άγχος. Πιστεύουμε σε αυτά τα παιδιά. Το δύσκολο ήταν το οργανωτικό κομμάτι και η εξασφάλιση πόρων για τις μετακινήσεις και τις ανάγκες που προκύπτον από τη συμμετοχή στην Α2 κατηγορία. Θα είμαστε αντάξιοι της κατηγορίας μας. Έχουμε καλή χημεία και έχουμε εικόνα από την Α2 και από το παρελθόν. Είναι τιμή για εμάς και για την πόλη η συμμετοχή στην Α2».

Στόχοι της ομάδας
«Η άνοδος στην Α2 δεν είναι το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Έχουμε πίστη στην ομάδα. Το "μέταλλο" της ομάδας λιώνει πολύ δύσκολα και δε θα είμαστε εύκολη λεία. Σε κάθε ματς θα γίνεται μάχη για να μας κερδίσουν», ανέφερε και έκλεισε με την ευχή «Να έχει η ομάδα μια υπέροχη χρονιά, με ψηλά το κεφάλι. «Ίσως φέτος να έχουμε πολλές λύπες και λιγότερες χαρές, αλλά σίγουρα πολλούς λόγους για να είμαστε υπερήφανοι».

«Φθηνό αντίτιμο για ένα ακριβό θέαμα»
Αναφερόμενος στα εισιτήρια διαρκείας, είπε πως είναι «μαγικές κάρτες», τόσο για τους θεατές που θα μπαίνουν στο γήπεδο και θα απολαμβάνουν τα παιχνίδια, όσο και για την ομάδα, καθώς αποτελούν εγγυημένο έσοδο από την αρχή της χρονιάς, είναι το «καύσιμο» για να στηριχθεί η ομάδα. «Είναι κάρτες με φθηνό αντίτιμο για ένα πολύ ακριβό θέαμα», είπε χαρακτηριστικά, «καθώς κάθε δεύτερο Σάββατο, στο γήπεδο θα αγωνίζονται ομάδες υψηλού επιπέδου», ανέφερε, ενώ κλείνοντας ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς που φέτος είναι ακόμα περισσότεροι, τους φίλους και τους κατόχους διαρκείας.
«Είμαστε 1 από τις 32 καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα»
Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο εμπορικός διευθυντής της NOVACERT Γιάννης Στεργίου, λέγοντας που η χρονιά που πέρασε μπορεί να μη βρήκε την ομάδα πρωταθλητές αλλά τη χάρηκαν όλοι, ενώ πλέον νιώθουν περήφανοι για την Α2 κατηγορία. Η πόλη πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια αυτή», τόνισε, ενώ αναφερόμενος στην ομάδα της Διοικούσας Επιτροπής που μεγαλώνει συνεχώς, στάθηκε στην βοήθεια και την παρουσία του Γιώργου Τραπεζανλή, που όπως είπε, επέστρεψε πιο ώριμος.

«Στόχος τα 300 διαρκείας - Αγώνες άλλου επιπέδου με λιγότερο από 3,5€»
Στη συνέχεια έκανε ονομαστική αναφορά στους χορηγούς, τους ανθρώπους που όπως είπε δίνουν οξυγόνο στην ομάδα, καθώς και σε όσους προμηθεύτηκαν εισιτήρια διαρκείας. Ειδική αναφορά έκανε σε δυο ανώνυμους χορηγούς, που προσφέρθηκαν να καλύψουν το 50% του κόστους των μετακινήσεων της ομάδας για τα εκτός έδρας παιχνίδια. Μετακινήσεις κατά πολύ αυξημένες στην Α2 κατηγορία.
«Έχουμε ξεπεράσει τα 200 διαρκείας, έχουμε στόχο τα 300. Δίνεται η ευκαιρία στους Βεροιώτες και φίλους του μπάσκετ και της ομάδας, με λιγότερο από 3,5€ να δει 15 αγώνες, με ομάδες και παίκτες άλλου επιπέδου, δεδομένου μάλιστα ότι το μεμονωμένο εισιτήριο κοστίζει 7€», σημείωσε, ενώ στάθηκε στη βοήθεια που περιμένει η ομάδα από τον δήμο, τη νέα Διοίκηση του ΚΑΠΑ αλλά και το παράπονό του για την έλλειψη κλειστού γηπέδου μέσα στην πόλη αλλά και την ύπαρξη ζητημάτων ασφαλείας στο κλειστό του Μακροχωρίου. «Να δει ο δήμος ζεστά το θέμα του αθλητισμού», είπε και έκλεισε με την ευχή του χρόνου να γιορτάζει η ομάδα την παραμονή στην Α2.
Περήφανος για την επιστροφή της ομάδας στην Α2 δήλωσε ο Δημήτρης Γκίμας, δηλώνοντας πίστη, όχι μόνο στην παραμονή αλλά και στην άνοδο. «Οι περισσότεροι μας είχαν καταδικασμένους στις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας. Πολλοί από εμάς είχαμε πίστη μέσα μας και με πάρα πολύ κόπο καταφέραμε παιχνίδι με το παιχνίδι να μπούμε σε τροχιά πρωταθλητισμού, να μείνει όλη η ομάδα προσηλωμένη ακόμα και όταν μας είχαν εκτός στόχου, καταφέραμε να πάρουμε τα αποτελέσματα, να μείνουμε όρθιοι, να πάρουμε την τέταρτη θέση και να φτάσουμε στα μπαράζ. Ανταμοιφθήκαμε και θα απονεμηθεί δικαιοσύνη», είπε, ενώ αναφερόμενος στο ρόστερ, είπε πως «Έγιναν προσθήκες αλλά ένας παίκτης δε φέρνει την Άνοιξη, είμαστε ομάδα. Πιστεύω ότι η ομάδα θα τα καταφέρει να μείνει στην Α2 αλλά μπορεί να πάει και πιο πάνω. Το πίστευα και για την Α2 και κάποιοι γελούσαν».
Το δικό του παράπονο για την έλλειψη κλειστού γηπέδου μπάσκετ μέσα στην πόλη εξέφρασε με τη σειρά του, λέγοντας πως δεν υπάρχει ένα σωστό γήπεδο για προπόνηση και αγώνες. «Κάποτε η προσπάθεια πρέπει να γίνει πράξη», τόνισε, αναφερόμενος στις προσπάθειες που έχουν γίνει στο παρελθόν από τη δημοτική αρχή.
Τη χαρά του για την άνοδο της ομάδας στην Α2 εξέφρασε και ο Χρήστος Μπλατσιώτης, που δήλωσε πως, τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα, θα βάλουν όλες τους τις δυνάμεις για μια επιτυχημένη πορεία και ευχήθηκε μια καλή χρονιά με υγεία. Εκ μέρους των παικτών μίλησαν (και φέτος... για γούρι!) ο Βασίλης Βάλλιος και ο Δημήτρης Σουτζόπουλος, δηλώνοντας περήφανοι για την άνοδο, έτοιμοι να παλεύουν κάθε Σάββατο για τη νίκη και να αντισταθμίζουν την απουσία εμπειρίας στην Α2 με πάθος και ενθουσιασμό, ενώ ευχήθηκαν καλή χρονιά με υγεία.


Στη συνέχεια, παρουσιάστηκε το ρόστερ του Φιλίππου, με τους παίκτες να παραλαμβάνουν ένας - ένας τη φανέλα του, από τον Γιώργο Τραπεζανλίδη και τον Φράνκυ Μαρμαρά, χορηγό της ομάδας. Δείτε φωτογραφίες:
























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ