Quantcast

http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Κλειστή η Πιερίων (φωτογραφίες)

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από το πρωί τα έργα ασφαλτόστρωσης στην οδό Πιερίων. Και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας είναι κλειστά από το ύψος της οδού Κουντουριώτου έως το ύψος της Ερμού. Η Τροχαία παραμένει στα σημεία για την εξυπηρέτηση των οδηγών. Η πορεία των οχημάτων
διακόπτεται στις εν λόγω κάθετες οδούς της Πιερίων, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να κάνουν τις απαιτούμενες παρακάμψεις. Τα έργα ασφαλτόστρωσης θα συνεχιστούν μέχρι στις 6 το απόγευμα ενώ και αύριο Παρασκευή 25 Οκτωβρίου θα εφαρμοστούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Παρακαλούνται, όσοι οδηγοί και διερχόμενοι πεζοί κυκλοφορούν στην συγκεκριμένη περιοχή τις ημέρες αυτές, να δείξουν την απαιτούμενη προσοχή. Ο Δήμος Βέροιας ζητά την κατανόηση των πολιτών για την ολιγοήμερη αναστάτωση από τα έργα ασφαλτόστρωσης.










9 σχόλια:

  1. Επί τέλους το αιώνιο πρόβλημα της εισόδου στην πόλη λύνεται. Ιστορική στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα κομμάτι της Πιερίων έκλεισε και επήλθε κυκλοφοριακό έμφραγμα. Ούτε να το σκέφτομαι πώς θα είναι η κίνηση σε περίπτωση -ο μή γενοιτο- πυρκαϊάς και γενικά ανάγκης για επείγουσα εκκένωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στη διασταύρωση της οδού Σάμου με την Περιφερειακή γινόταν το μεσημέρι πανικός, λόγω της εκτροπής. Δεν θα έπρεπε να προβλεφθεί αυτό από την Τροχαία; Η μόνο όταν γυρίζονται πράσινα ρυάκια και ασπρόμαυροι χείμαρροι επιλαμβάνεται μέτρων κυκλοφορίας;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από αύριο νέες θέσεις στάθμευσης δημιουργούνται....χαμός θα γίνει από παρκαρισμένα και από τις δύο πλευρές και θα είναι σα να μην έγινε διαπλάτυνση του δρόμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΓΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΗ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΣΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ. ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕ ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μόνο γκρίνια γκρίνια και μυζερια! Έλεος κάντε μια μέρα υπομονή. Η μην χρησιμοποιείτε το συγκεκριμένο δρόμο. Λύνεται ένα πρόβλημα δεκαετίων.,επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι ρε παιδιά έλεος εδώ επιτέλους ξύπνησε ο δήμαρχος και οι υπόλοιποι και άρχισαν να κάνουν έργα.Ειναι καλό για την πόλη.Λιγο υπομονή και όλα θα φτιάξουν.Μακαρι να γίνει κάτι και στο ρολόι που είναι μπουρδ. Ελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πλατεία ωρολογίου χρειάζεται ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ και πάλι από την αρχή. Τίποτα άλλο.

      Διαγραφή
  8. Ελλάδα η χωρα που ολοι, ολη την ωρα εχουν εξωτερικες δουλειες και γκρινιαζουν αυτοι που εχουν εξωτερικες δουλειες γιατι υπαρχουν καποιοι που εχουν εξωτερικες δουλειες που προκαλουν συμφορηση στους δρομους που χρησιμοποιουμε για εξωτερικές δουλείες.
    υγ1 εξαιρουνται αποκλειστικα οι ασθενεις.
    υγ2 για βολτα υπαρχουν και τα ποδηλατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ