Quantcast

http://picasion.com/

Γάμος... βαρέων οχημάτων στην Ημαθία - Γαμπρός με νταλίκα και νύφη με το ΚΤΕΛ!

Τι κάμπριο και λιμουζίνες; 
Ένας ξεχωριστός γάμος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 στην Ημαθία. Ο Φάνης Μπάνας και η Αθηνά Ζαχοπούλου ανέβηκαν τα σκαλιά του Ιερού Ναού 
Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια, δημιουργώντας έναν ευχάριστο γαμήλιο... χαμό στην πόλη. Ο γαμπρός και η νύφη ήθελαν οι σκηνές από το γάμο τους να μείνουν αξέχαστες, τόσο στους ίδιους όσο και στους καλεσμένους τους και αποφάσισαν να φτάσουν στην εκκλησία, όχι με κάμπριο ή κάποιο άλλο πολυτελές αυτοκίνητο, αλλά με νταλίκα και με λεωφορείο του ΚΤΕΛ!
Έτσι και έγινε. Ο Φάνης πήγε στην εκκλησία με μια νυφική νταλίκα, συνοδευόμενος από τους τράκτορες των φίλων του που φυσικά ξεσήκωσαν τον κόσμο με τις κόρνες, ενώ η Αθηνά επέλεξε... το ΚΤΕΛ. Το λεωφορείο στολισμένο ειδικά για την περίσταση, την συνόδευσε μαζί με τα παραδοσιακά όργανα μέχρι την εκκλησία, ενώ μετά το γάμο, το νεόνυμφο ζευγάρι επιβιβάστηκε για τα πρώτα τους κοινά... χιλιόμετρα, τουλάχιστον μέχρι το κέντρο όπου έγινε η δεξίωση.
Κουμπάρος του ζευγαριού ο Θανάσης Κοντογούνης. Φάνη και Αθηνά να ζήσετε πάντα ευτυχισμένοι και ο κουμπάρος πάντα άξιος! Δείτε φωτογραφίες:

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ