Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο ΑΣ Μέσης στην έκθεση Fruit Attraction 2019

Στη Μαδρίτη βρίσκονται αυτές τις μέρες οι άνθρωποι του ΑΣ Μέσης - Messi Coop για τη συμμετοχή του Συνεταιρισμού στην έκθεση FRUIT ATTRACTION 2019(Hall 10 / Stand B06) που θα διαρκέσει από 22 ως 24 Οκτωβρίου και αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 90.000 εμπορικούς επισκέπτες! 
Η Διεθνής Έκθεση Φρούτων και Λαχανικών Fruit Attraction αποτελεί ένα από τα κορυφαία γεγονότα του παγκόσμιου τομέα των φρούτων και λαχανικών. Η έκθεση αναπτύσσεται σε 8 περίπτερα, όπου συμμετέχουν 1.800 προμηθευτές φρούτων και λαχανικών, εταιρίες με υλικά συσκευασίας και ετικέτας, μεταφορές, logistics, λιπάσματα, παροχή υπηρεσιών. Το προφίλ των επισκεπτών αποτελείται από εισαγωγείς, εξαγωγείς και επαγγελματίες marketing, χονδρεμπόρους, παραγωγούς, εκπροσώπους υπεραγορών, μεγάλων αλυσίδων και τοπικών supermarket, υπηρεσιών catering, εστιατορίων, ξενοδοχείων κ.ά. από όλες τις αγορές του κόσμου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ