Quantcast

http://picasion.com/

Οι δηλώσεις των πολιτικών στην παρέλαση της Βέροιας

Στις καθιερωμένες δηλώσεις προχώρησαν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στη Βέροια, οι πολιτικοί που την παρακολούθησαν. Δηλώσεις έκαναν ο Υφυπουργός Απόστολος Βεσυρόπουλος που παρέστη ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, ο
Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης και οι βουλευτές Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης, που αναφέρθηκαν στη σημερινή ημέρα, περνώντας μηνύματα εθνικής ενότητας, ενώ έδωσαν συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν στην παρέλαση. Δείτε τα βίντεο με τις δηλώσεις τους:




4 σχόλια:

  1. Καλά για την Μακεδονία τίποτα?? Που είναι ο εξοργισμένος λαός κατά τον πολιτικών??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος υπέρ των σκοπιανών αναγνωρίζεται...

      Διαγραφή
  2. Ο παππούς μου στο χωριό μου δεν είχε τηλέφωνο ή τηλεόραση και έτσι δεν γνώριζε το πολιτικό καθεστώς της Ιταλίας και Γερμανίας.
    Όταν κλήθηκε να πολεμήσει το έκανε για την πίστη του και την ελευθερία της πατρίδας του και όχι για τον φασισμό και ναζισμό που βλακωδώς δηλώνουν οι πολιτικοί.
    Ήταν έννοιες άγνωστες για τους περισσότερους απλούς πατριώτες που θυσιάστηκαν από αγνή και άνευ σκοπιμότητας Αγάπη για την Πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τά ΟΧΙ θέλουν Μεταξᾶδες. Ὁ Δαβίδ νίκησε τόν Γολιάθ μέ την βοήθεια τῆς Ἁγίας Σκέπης. Αὐτό εἶναι τό μήνυμα._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ