Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θρυλικά, κινηματογραφικά και... στοιχειωμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Ελιάς

Την 6η συνάντηση κλασικών αυτοκινήτων διοργάνωσαν το μεσημέρι της 28ης Οκτωβρίου Φίλοι Κλασικού Αυτοκινήτου Βέροιας και η Λέσχη Κλασικών Αυτοκινήτων Μακεδονίας (ΛΕ.Κ.Α.Μ.). Η στατική έκθεση ιστορικού αυτοκινήτου πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ελιάς, με τη συμμετοχή περισσότερων από
40 οχημάτων από Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Πτολαμαΐδα, Νάουσα και Βέροια. Μικροί και μεγάλοι, μετά την παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στην οδό Μητροπόλεως, κατηφόρισαν προς την Ελιά για ένα πολύχρωμο ταξίδι στο παρελθόν, θαυμάζοντας από κοντά την ομορφιά, την αρχοντιά και τις αυθεντικές γραμμές των ιστορικών αυτοκινήτων και  μηχανών. 
Ανάμεσά τους και αυτοκίνητα που έγιναν θρύλοι μέσα από τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, όπως η «Christine», η στοιχειωμένη Plymouth του 1958 που πρωταγωνίστησε στο κλασικό ομώνυμο θρίλερ του Στήβεν Κινγκ, αλλά και η «General Lee» η πορτοκαλί Dodge Charger του 1969 με τον χαρακτηριστικό αριθμό 01 στις πόρτες της, που πρωταγωνίστησε στους Ντιουκς, στην πασίγνωστη τηλεοπτική σειρά των 80's με τίτλο «The Dukes of Hazzard».

Δείτε φωτογραφίες:
















































Φωτογραφίες: facebook Φίλοι Κλασικού Αυτοκινήτου Βέροιας






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ