Quantcast

http://picasion.com/

Δίδυμο «πελατών» συνελήφθη στη Βέροια

Ξέχασαν να περάσουν από το ταμείο
Δύο... ξεχασιάρηδες πελάτες συνελήφθησαν το απόγευμα της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου 2019 στη Βέροια. Ο 32χρονος και η 33χρονη και οι δύο ημεδαποί, μπήκαν σε κατάστημα προσποιούμενοι τους πελάτες, αφαίρεσαν διάφορα είδη και έφυγαν κύριοι. Την πράξη τους όμως αντιλήφθηκε ο καταστηματάρχης και κάλεσε αμέσως την Αστυνομία. Έπειτα από σχετική έρευνα, οι Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας κατάφεραν να τους εντοπίσουν λίγη ώρα αργότερα και να τους συλλάβουν. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του καταστήματος. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

4 σχόλια:

  1. Καλό θα ήταν να δημοσιεύσει ο Βεροιωτης ,Τρίτη μεσημέρι γιατί Δευτέρα είναι αργία,αν θα φάνε στο σπίτι τους μεσημεριανό ή στις φυλακές Διαβατών.Και αν θα φάνε σπίτι τους ,τι θα τους αποτρέψει από το να ξανακλεψουν.Αφου η σύλληψη είναι τυπικό θέμα και όχι ουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φυλακη για μια κλοπη? απαπα που το ειδες αυτο...εννοειται θ ειναι εξω στην ελλαδα εισαι...νομοι ανυρπακτοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μελαχρινοί από μαχαλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπααα...!!! Παιδιά από σπίτι με κολλέγιο, γαλικά και πιάνο!!!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ