Quantcast

http://picasion.com/

Δημοτική Αστυνομία: Μόλις 4 άτομα για 65.000 κατοίκους

Μεγάλο πρόβλημα στελέχωσης της Υπηρεσίας
Με μόλις 6 άτομα, από τα οποία οι 2 είναι προϊστάμενοι και εργάζονται σε υπηρεσίες γραφείου, λειτουργεί η Δημοτική Αστυνομία Βέροιας. Αυτό έκανε γνωστό στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος, απαντώντας στον ισχυρισμό
του επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα για νέα Βέροια» Δημήτρη Τσανακτσίδη, ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι ανύπαρκτη. Ο εντεταλμένος σύμβουλος της Δημοτικής Αστυνομίας ανέφερε πως από τον Ιούνιο και μετά, η Υπηρεσία έχει συνολική δύναμη 10 ατόμων. 

4 από αυτούς έχουν κάνει χρήση δικαιώματος ανατροφής τέκνου, όπως προβλέπεται από το νόμο. Άρα το προσωπικό έχει μειωθεί στα 6 άτομα. Αν υπολογίσουμε και τις 2 θέσεις γραφείου, τότε ουσιαστικά η Δημοτική Αστυνομία στελεχώνεται με μόλις 4 μάχιμους για 65.000 κατοίκους. 

Κατά συνέπεια, κρίνεται αδύνατη η στελέχωση της απογευματινής βάρδιας, καθώς εκτός των άλλων, οι Δημοτικοί Αστυνομικοί έχουν αναλάβει και τις αρμοδιότητες των γνήσιων των υπογραφών σε ανήμπορους συμπολίτες μας.

6 σχόλια:

  1. Μπαινω και τζάμπα σε αυτή την υπηρεσία...Καλέστε με!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο τσερμενι όλη μέρα καφέ και ο μήνας εχει 9 ύστερα τα άτομα είναι λίγα π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πιο ανυρπακτη υπηρεσια δν υπαρχει...πληρωνονται για να καθονται...ολη μερα για καφε ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο κέντρο της πόλης δεν τους βρίσκεις πουθενά,θα τους βρεις στο τσερμενι το καφέ η σε καμία πλατεία να περνάει η ώρα μωρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 4 άτομα και το παίζουν ιστορία αμαρτωλή.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και με τί προσόντα κατέλαβαν αυτές τις θέσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ