Δημοτική Αστυνομία: Μόλις 4 άτομα για 65.000 κατοίκους

Μεγάλο πρόβλημα στελέχωσης της Υπηρεσίας
Με μόλις 6 άτομα, από τα οποία οι 2 είναι προϊστάμενοι και εργάζονται σε υπηρεσίες γραφείου, λειτουργεί η Δημοτική Αστυνομία Βέροιας. Αυτό έκανε γνωστό στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος, απαντώντας στον ισχυρισμό
του επικεφαλής της παράταξης «Δικαίωμα για νέα Βέροια» Δημήτρη Τσανακτσίδη, ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι ανύπαρκτη. Ο εντεταλμένος σύμβουλος της Δημοτικής Αστυνομίας ανέφερε πως από τον Ιούνιο και μετά, η Υπηρεσία έχει συνολική δύναμη 10 ατόμων. 

4 από αυτούς έχουν κάνει χρήση δικαιώματος ανατροφής τέκνου, όπως προβλέπεται από το νόμο. Άρα το προσωπικό έχει μειωθεί στα 6 άτομα. Αν υπολογίσουμε και τις 2 θέσεις γραφείου, τότε ουσιαστικά η Δημοτική Αστυνομία στελεχώνεται με μόλις 4 μάχιμους για 65.000 κατοίκους. 

Κατά συνέπεια, κρίνεται αδύνατη η στελέχωση της απογευματινής βάρδιας, καθώς εκτός των άλλων, οι Δημοτικοί Αστυνομικοί έχουν αναλάβει και τις αρμοδιότητες των γνήσιων των υπογραφών σε ανήμπορους συμπολίτες μας.

5 σχόλια:

 1. Μπαινω και τζάμπα σε αυτή την υπηρεσία...Καλέστε με!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Στο τσερμενι όλη μέρα καφέ και ο μήνας εχει 9 ύστερα τα άτομα είναι λίγα π

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. πιο ανυρπακτη υπηρεσια δν υπαρχει...πληρωνονται για να καθονται...ολη μερα για καφε ειναι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Στο κέντρο της πόλης δεν τους βρίσκεις πουθενά,θα τους βρεις στο τσερμενι το καφέ η σε καμία πλατεία να περνάει η ώρα μωρε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. 4 άτομα και το παίζουν ιστορία αμαρτωλή.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ