Quantcast

http://picasion.com/

Δήλωση Τσικίνα για την διάλυση του Φιλίππου: «Σας προκαλώ να βγάλετε την αλήθεια»

Σε μια δήλωση που θα συζητηθεί και έχει πολλούς αποδέκτες προέβη ο Γιώργος Τσικίνας. Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του Χαντμπολ, η οποία διαλύθηκε (δείτε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ) με μια μακροσκελή αναφορά, τοποθετείται για το θέμα και προκαλεί τους υπευθύνους να βγάλουν την
αλήθεια στο φως. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα ανέφερε: «Ως προπονητής της γυναικείας ομάδας του Φιλίππου Βέροιας τα τρία τελευταία χρόνια, λυπάμαι πραγματικά γιατί μετά από μεγάλη προσπάθεια πολλών ανθρώπων (όχι της Διοικούσας Επιτροπής) και σε κάθε περίπτωση πολύ λιγότερων από αυτούς που την αγάπησαν, η ομάδα αυτή που με τόσο κόπο και μεράκι χτίστηκε σχεδόν από το μηδέν και εκπροσώπησε επάξια τον ιστορικό σύλλογο του Φιλίππου αποδομήθηκε και εν τέλει διαλύθηκε! 

Παρά τις μομφές μηνών σε συλλογικό και κυρίως σε ατομικό επίπεδο είχα αποφασίσει πως θα απαντήσω με τη σιωπή μου κρίνοντας ότι είναι ανάξιες λόγου, ωστόσο επειδή έχουν γνώσιν οι φύλακες και επειδή θεωρώ υποχρέωση μου απέναντι σε όσους πίστεψαν σε εμάς και τη δουλειά μας να υπερασπιστώ αυτό που με κόπο χτίσαμε η Διοικούσα Επιτροπή, τα κορίτσια, οι συνεργάτες μου κι εγώ τα τρία τελευταία χρόνια επέλεξα να τοποθετηθώ. 

Το πετύχατε λοιπόν κύριοι και κυρίες εκ των έσω και εκ των έξω, αυτό που τόσο μεθοδικά σχεδιάσατε καθ’ όλη τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς. Καταστρέψατε ό,τι, χτίστηκε και θα συνέχιζε να υπάρχει για πολλά χρόνια! Για την ιστορία, η ομάδα στις 24/7/2019 ήταν έτοιμη να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα έχοντας φροντίσει η Διοικούσα επιτροπή να κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις που απαιτούνταν! 

Το πλέον αισιόδοξο γεγονός ήταν ότι την προσπάθεια όλων μας αναγνώρισαν και συμμερίστηκαν γονείς των ηλικιακών τμημάτων και γι’ αυτόν τον λόγο αποφάσισαν να συμμετέχουν ενεργά. Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν το τι πραγματικά συνέβη και αυτή η ομάδα έφτασε στη διάλυση της, ωστόσο επειδή η ιδιότητα μου είναι αυτή του προπονητή και όχι του Διοικητικού δεν θα επεκταθώ περισσότερο. 

Σας προσκαλώ και σας προκαλώ λοιπόν να βγάλετε την αλήθεια στην επιφάνεια έτσι ώστε να μάθει ο κόσμος τα πραγματικά περιστατικά και όχι αυτά που σας βολεύουν! 

Υ.Γ. Ο πάνσοφος λαός μας λέει «ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται»… Υπομονή λοιπόν και εδώ θα είμαστε για να δούμε ποιος, που, πότε και πώς… Εις το επανιδείν… λοιπόν…

6 σχόλια:

  1. προς παροικούντες και διοικούντες όλων των "αθλημάτων". πειτε: δεν εχουμε χρηματα ελάτε για την ευγενής άμιλλα και το ευ αγωνιζεσθαι. προς "αθλητές", αθλητής λέγεται αυτός που κάνει άθλους. τωρα τι δεν είναι αθλος, η υστεροφημία, η υστεροβουλία η αυτοαναφορα κτλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό με τους γρίφους; Πες απευθείας την αλήθεια εσύ, γιατί δεν τη λες, να μάθει ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ολοι μιλανε και λενε πολλα λογια και μπερδευουν τον κοσμο. η απλη αληθεια ειναι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΡΩ για να συνεχισουμε. απλα πραγματα. δεν ειναι ντροπη και δεν ειστε οι μονοι σε αυτή την κατάσταση . τι το παιδεύετε το θεμα με ακαταλαβίστικες δηλώσεις.
    αλλο ο αθλητισμος και αλλο ο πρωταθλητισμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν υπάρχουν λεφτά πως θα γίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΙ ΣΑΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ) ΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ -ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ - ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΤΛ. ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ Α ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑ "ΣΑΛΟΝΙΑ". ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ