Quantcast

http://picasion.com/

Παρατηρητήριο καταγραφής μεταναστών δημιουργεί η Π.Κ.Μ.

Στη δημιουργία «παρατηρητηρίου προσφύγων και μεταναστών» προχωρά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Η συντονίστρια προσφυγικού - μεταναστευτικού της ΠΚΜ κ. Μελίνα Δερμεντζοπούλου, τόνισε (Radio North 98 Fm): «Ουσιαστικά θα είναι ένα «παρατηρητήριο»
καταγραφής. Επειδή οι πληροφορίες συγχέονται προσπαθούμε να έχουμε μια όσο το δυνατόν πιο εμπεριστατωμένη πληροφορία. Μιλάμε για έναν αριθμό προσφύγων και μεταναστών άνω των 15.000, στην Κεντρική Μακεδονία.» Ήδη η κ. Δερμεντζοπούλου, όπως είπε, έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ της ΠΚΜ και φορέων για την αντιμετώπιση και τον συντονισμό του προσφυγικού – μεταναστευτικού: «Προγραμματίζω συναντήσεις με όλους τους συναρμόδιους φορείς, είτε είναι εκπρόσωποι της Υπάτης Αρμοστείας, είτε είναι της Διεύθυνσης Ασύλου. Έχω προγραμματίσει να επισκεφθώ τα camp, που βρίσκονται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της περιφέρειας. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχουμε εικόνα για το τι ακριβώς συμβαίνει από την μια άκρη της Περιφέρειας μας στην άλλη. Αυτό είναι η απόλυτη δέσμευσή!»

2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ είναι ώρα για παρατήρηση. Φύλαξη συνόρων και απελάσεις χρειάζονται και μάλιστα ΑΜΕΣΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή θα παρατηρούμε πώς μπαίνουν στη χώρα χωρίς έλεγχο και χωρίς χαρτιά, χωρίς τίποτα και αργότερα θα παρατηρήσουμε πώς αλλοίωσαν τον πληθυσμό της χώρας καθώς και σωρεία άλλων προβλημάτων που θα προκύψουν από την εισβολή τους, αλλά εμείς θα παρατηρούμε ακόμα και θα είναι πολύ αργά για να κάνουμε κάτι. Στην παρατήρηση στην κριτική και στην αδράνεια είμαστε πρώτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ