Quantcast

http://picasion.com/

«Άρχισαν τα όργανα» στην Αλεξάνδρεια: Μαχαίρια και όπλα από μετανάστες

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου 2019 στην πόλη της Αλεξάνδρειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι μετανάστες από το Κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων της Αλεξάνδρειας επιχείρησαν να εισέλθουν σε μαγαζί της πόλης για ποτό. Δεν τους επιτράπηκε η είσοδος με
αποτέλεσμα να βγάλουν μαχαίρια και όπλο σε πολίτες του συνοικισμού Αγίου Γεωργίου (!). Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως παρενόχλησαν κοπέλες από τον συνοικισμό που ήταν έξω εκείνη τη στιγμή. Ξεκίνησε επεισόδιο μπροστά στο ΚΤΕΛ της Αλεξάνδρειας. Τα επεισόδια συνεχίστηκαν μπροστά στην είσοδο του hot spot με πετροπόλεμο και πολλά αντικείμενα που εκτοξευόταν. Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρέθηκαν στο σημείο, έκλεισαν την κυκλοφορία του δρόμου για να μην υπάρξει τραυματισμός οδηγών των διερχόμενων οχημάτων ενώ είδαμε και 4-5 χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

Ακούστηκαν και πυροβολισμοί στον αέρα


Περίπου στις 3 τη νύχτα πολίτες έσπασαν την πόρτα και παράθυρα στο δημαρχείο κάνοντας συμβολική διαμαρτυρία προς την δημοτική αρχή για να απομακρυνθεί το hot spot από την Αλεξάνδρεια.


12 σχόλια:

  1. Αυτά να τα βλέπουν οι αριστεροί και οι δήθεν προοδευτικοί που αρχικά τους αγκάλιαζαν, και ακόμη είναι η αρχή. Έχουμε στην Αλεξάνδρεια και τους γύφτους, οπότε είμαστε πλήρης από ανομία και βρωμιά. Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγκεκριμένα σε μαγαζί του κέντρου όπου γινόταν πάρτι του πρώτου γυμνασίου έγινε σύρραξη μεταξύ Σύριων από το κέντρο μεταναστών της πόλης με παιδιά του γυμνασίου. Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες κάποια στιγμή βγήκαν μαχαίρια από τους Σύριους που άρχισαν να κυνηγούν τους μαθητές οι οποίοι πανικόβλητοι κατέφυγαν στα γύρω μαγαζιά... μιλάμε για ανήλικα παιδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απομάκρυνετε 1 από τους 2 ομάδες. Κατά προτίμηση πάρτε του γύφτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Α ρε ψεύτες!! Οι γύφτοι έβγαλαν τα μαχαίρια και τα όπλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ἡ γκαβή μέ τό καντάρι θ' ἀσκήσῃ διώξεις γία τούς παράνομους πυροβολισμούς ἢ θά κάνῃ, γιά νυοστή φορά, πώς κοιμᾶται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλώς να ορίσουν έλεγε κάποιος αριστερός της πλάκας και επίσης ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα. Τα λουζόμαστε τώρα, και αργότερα ακόμα χειρότερα και φέρνουν κι άλλους, κι άλλους, κι άλλους. Κανείς δεν μας λέει πόσοι ακόμη θα έρθουν, θα μείνουν; θα φύγουν;Πόσοι επιτέλους ακόμη θα έρθουν; Θα σταματήσει ποτέ αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι δεν ρωτας τον πρωην πατριωτη σου;; Ολοι γονατιζουν στο ονομα του, χαριν της 17 Νοεμβρη..που εσκασε στου "μαλακα" τα χερια...και ετσι εγινε ηρωας.

      Διαγραφή
    2. Τον πρώην πατριώτη μου, όπως κι όλους τους πολιτικούς τους έχω γραμμένους στα καρύδια μου φίλε, μη μου μιλάς για πολιτικούς.

      Διαγραφή
  7. Τι ομορφα που ειναι που ειναι στον πολυπολισμικο Γιδα! Ευτυχως που οι Αλεξανδρινοι δεν ειναι ρατσιστές και θα δινουν τα κοριτσια τους στους Συριους, τους Αφγανους και τους πολιτες του αγ. Γεωργιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Veroia : Coming soon to a theater near you...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φερτε και αλλους!! Υπαρχει αναπτυξη!
    Υ.Γ. ( Γιδας λιγο μετα το τελος..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ