Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γκίμας: «Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα»

Ιδιαίτερα προβληματισμένος εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Γκίμας. Ο προπονητής του Φιλίππου μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο αντίπαλος ήταν καλύτερος μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ότι αυτή η ήττα δεν τους απογοητεύει για την συνέχεια.
Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού για τη δίκαιη νίκη. Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία. Ήταν καλύτερος από μας και μας κέρδισε καθαρά. Δεν κάναμε κάποια πράγματα οπως τα είχαμε σχεδιάσει. Κάποια προσπαθήσαμε σε πολλά ήμασταν κακοί. Θα τα διορθώσουμε. Ασφαλώς και μας πειράζει αλλά δεν μας απογοητεύει η ήττα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε που ήμασταν και που βρισκόμαστε. Η μετάβαση θέλει το χρόνο της. Και τελικά πρέπει να μάθουμε ότι η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ