Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έπεσε άγριο ξύλο στην Κοζάνη - Του επιτέθηκε με σπασμένο μπουκάλι

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο κέντρο της Κοζάνης, όταν δύο νεαροί πιάστηκαν στα χέρια, με αποτέλεσμα ο ένας εκ των δύο να καταλήξει στο νοσοκομείο. Αναλυτικότερα, οι δύο νεαροί νεαροί ηλικίας 22 και 25 ετών λογομάχησαν -για άγνωστη αιτία- στην πλατεία Ελευθερίας και μέσα σε λίγη ώρα ξέσπασε καβγάς. Οπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα kozanilife.gr κατά τη συμπλοκή που ακολούθησε, ο ένας νεαρός επιτέθηκε τον άλλο με σπασμένο μπουκάλι με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 25χρονου στο σαγόνι.

Εντοπίστηκε από την Αστυνομία ο 22χρονος

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο «Μαμάτσειο» Νοσοκομείο Κοζάνης προκειμένου να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές πληροφοριών, η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό και στιγμές αργότερα κατάφερε και εντόπισε και συνέλαβε τον δεύτερο νεαρό που μετά το περιστατικό είχε τραπεί σε φυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ