Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τον προστάτη τους Άγιο Αρτέμιο τίμησαν οι Αστυνομικοί της Ημαθίας

Τον Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Άγιο Αρτέμιο τιμά σήμερα Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 η Ελληνική Αστυνομία. Το πρωί τελέστηκε Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στη Βέροια, παρουσία του Υφυπουργού Οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου, των βουλευτών Τάσου Μπαρτζώκα και Λάζαρου Τσαβδαρίδη, του Αστυνομικού Διευθυντή Ημαθίας Διονύσιου Κούγκα, του Διοικητή της 1ης Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγου Σάββα Κολοκούρη, της Διοικήτριας της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας Σοφίας Γαϊτανίδου, ο αν. Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας Αλέξανδρος Κουβακάς, Διοικητές των Τμημάτων, υψηλόβαθμα στελέχη της ΑΔ Ημαθίας, εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αστυνομικοί, αντιδήμαρχοι του δήμου Βέροιας και πλήθος κόσμου.
Η Δοξολογία τελέστηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Παντελεήμων, που μεταξύ άλλων ευχήθηκε στο προσωπικό της Αστυνομίας καλή δύναμη στο έργο της. Την ημερήσια διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχαήλ Καραμανλάκη ανέγνωσε η Υπαστυνόμος Α' Πελαγία Αγγέλου.
Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας της Αστυνομίας ολοκληρώθηκαν με δεξίωση που παρατέθηκε σε κεντρικό καφέ της Βέροιας. Δείτε φωτογραφίες:



















1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ