Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτοί είναι οι νέοι πρόεδροι στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Βέροιας

Ποιοι ορίστηκαν πρόεδροι ΚΕΠΑ, ΚΑΠΑ, ΔΗΠΕΘΕ, ΔΕΥΑΒ, Θ. Ζωγιοπούλου και Σχολικών Επιτροπών
Τα μέλη του Διοικητικών Συμβουλίων και οι πρόεδροι των νομικών προσώπων του δήμου Βέροιας ορίστηκαν στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Αν και στα περισσότερα, όπως
ΚΕΠΑ, ΚΑΠΑ, ΔΗΠΕΘΕ οι θέσεις είχαν κλείσει και είχαν ανακοινωθεί ανεπίσημα, σήμερα έγινε και η επίσημη διαδικασία, χωρίς εκπλήξεις και ανατροπές της τελευταίας στιγμής, με τα νέα πρόσωπα να προτείνονται από τον Δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη και να ψηφίζονται από το Σώμα. Αναλυτικά:

- Για την ΚΕΠΑ, προτάθηκαν και ορίστηκαν:
Πρόεδρος ο Θεόφιλος Κορωνάς, αντιπρόεδρος ο Κώστας Ρίζος και τακτικά μέλη ο Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, ο Βασίλης Λυκοστράτης, ο Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, η Συρμούλα Τζήμα, ο Κυριάκος Θεοδωρίδης και ως δημότης η Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου.

- Για το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. προτάθηκαν και ορίστηκαν:
Πρόεδρος η Γεωργία Μπατσαρά, αντιπρόεδρος ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος και τακτικά μέλη ο Κώστας Ρίζος και οι δημότες Μαρία Παπαϊωάννου, Αλεξάνδρα Ανανιάδου, Διονύσης Καρολίδης και Σοφία Ηλιάδου.

- Για τη ΔΕΥΑΒ προτάθηκαν και ορίστηκαν:
Πρόεδρος ο Στέργιος Διαμάντης και τακτικά μέλη ο Ηλίας Τσιφλίδης, ο Λάζαρος Ασλανίδης, ο Θανάσης Δέλλας, ο Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, ο Κώστας Παλουκίδης, ο Γιώργος Γουλτίδης, η Πετρούλα Μουχτάρη και δημότες, η Αναστασία Λαζαρίδου και η Μυρτώ Μπέτζιου.

- Για το ΚΑΠΑ προτάθηκαν και ορίστηκαν:
Πρόεδρος ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος, αντιπρόεδρος ο Λάζαρος Ασλανίδης, τακτικά μέλη ο Θεόφιλος Κορωνάς, ο Στέργιος Διαμάντης, η Συρμούλα Τζήμα, ο Γιώργος Μελιόπουλος, ο Θεόδωρος Καζαντζίδης και δημότες, η Θωμαή Στιόκα και ο Μιχάλης Τζαφερόπουλος.

- Για το «Θεανώ Ζωγιοπούλου» προτάθηκαν και ορίστηκαν:
Πρόεδρος ο Κώστας Βασιλειάδης και τακτικά μέλη ο Στέργιος Διαμάντης, ο Βασίλης Λυκοστράτης, Γιώργος Μιχαηλίδης και δημότες, η Ελένη Μυτιλέκα και η Αναστασία Πίσκου, Μιρέλα Ορταντζόλγου και Πετρούλα Παπαδίνα.

- Για τη Σχολική Επιτροπή Α/θμιας προτάθηκαν και ορίστηκαν:
Πρόεδρος ο Θανάσης Δέλλας, αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Πυρινός, τακτικά μέλη ο Βασίλης Παπαδόπουλος, ο Στέλιος Ασλάνογλου, ο Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, Άρης Λαζαρίδης, Δήμητρα Ράλλη, δημότες οι Όλγα Χολέβα, η Σοφία Πάσχου και ως αρχαιότεροι διευθυντές και προϊσταμένους, ο Κωνσταντίνος Ζιάκας, η Θεοδώρα Γούτση και η Παρθενόπη Τσακιρίδου.


- Για τη Σχολική Επιτροπή Β/θμιας προτάθηκαν και ορίστηκαν: 
Πρόεδρος ο Χρήστος Τσιούντας, αντιπρόεδρος ο Θανάσης Σιδηρόπουλος, τακτικά μέλη ο Βασίλης Παπαδόπουλος, ο Στέλιος Ασλάνογλου, ο Ηλίας Τσιφλίδης, ο Άρης Λαζαρίδης, Συρμούλα Τζήμα και δημότες, η Ευγενία Περσίδου, ο Δημήτρης Μποχώρης και ο Πασχάλης Θεοτοκίδης.

2 σχόλια:

  1. Στα νερά πάλι κάποιος δάσκαλος θα κάνει κουμάντο, όπως τοσα χρόνια. Τους καταφερε παλι. Τους παίζει όπως θέλει όλους από δημάρχους μεχρι προέδρους. Σας έχει ολους για πρόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ