Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Artisti Caffe»: Ανακαλύψτε τον κορυφαίο καφέ στην Ελλάδα

Artisti Magnum Verum - Ένας καφές ποιοτικός και προσιτός σε όλους!
Η πείρα 30 χρόνων ως ιδιοκτήτες καταστημάτων μας έκανε να καταλάβουμε τα προβλήματα, τις δυσκολίες και τους φόβους που αντιμετωπίζει ένας επιχειρηματίας σήμερα. Έχουμε βρεθεί και εμείς στη

θέση του, βρισκόμαστε μέχρι και σήμερα. Έχουμε υπάρξει πωλητές, ιδιοκτήτες, υπάλληλοι. Γι αυτόν το λόγο ο Artisti δεν μπορούσε να είναι ένα ακόμα προϊόν. Ο Artisti ήταν μια υπόσχεση που δώσαμε στους εαυτούς μας. Ένας καφές Super Premium, 100% Arabica, προσιτός σε όλους, στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς!

Η ιδέα έγινε πράξη, ο καφές μας βραβεύτηκε στα Coffee Business Awards 2019 και τίποτα δεν θα είχε γίνει αν δεν υπήρχε η δικιά σας στήριξη και εμπιστοσύνη!

Το γιορτάζουμε μαζί σας με μια μεγάλη προσφορά!

Τώρα, ζήστε την απόλυτη εμπειρία του καφέ Artisti Magnum Verum, ένα χαρμάνι 100% Arabica Super Premium, σε τιμή χονδρικής για όλους!

Μπορείτε να παραγγείλετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στη διεύθυνση www.artisticaffe.gr ή Τηλεφωνικά στο 2331 300700.

Σας ευχαριστούμε για όλα!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ