Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτά είναι τα 4 πιο άτυχα ζώδια στον έρωτα

Οι μεγάλοι γκαντέμηδες
Ο έρωτας και οι σχέσεις δεν είναι εύκολες υποθέσεις και ορισμένα ζώδια το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά. Είναι εκείνα τα ζώδια που μπορεί να καταφέρνουν να κάνουν σχέσεις, αλλά συνεχώς κάτι δεν πάει καλά και καταλήγουν να πιστεύουν πως ερωτεύονται τους λάθος ανθρώπους την
λάθος στιγμή. Εάν σε αυτή την περιγραφή αναγνωρίζετε τον εαυτό σας, τότε πιθανότατα ανήκετε σε ένα από τα παρακάτω ζώδια που... δεν το «έχουν» με τον έρωτα και τις σχέσεις.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι, μπορεί να είναι γεννημένοι για γάμο, ωστόσο, όταν γνωρίζουν κάποιον πιστεύουν ότι βρήκαν τον ένα και μοναδικό. Αυτό τους κάνει αν ρισκάρουν τα πάντα και να δίνουν χωρίς σταματημό. Οταν το ροζ συννεφάκι σκάσει, τότε πέφτουν στα πατώματα, γι’ αυτό και θέλουν χρόνο για να ξεπεράσουν τον χωρισμό τους. Γενικά, πάντως, σκέφτονται πως είναι αρκετά άτυχοι σε αυτόν τον τομέα.

Παρθένος

Η σχέση για τους Παρθένους, που λέγεται ότι ερωτεύονται μια φορά στη ζωή τους, είναι μια περίεργη υπόθεση. Οταν ερωτευτούν και τελικά χωρίσουν, είναι δύσκολο να ανοίξουν ξανά την καρδιά τους και να παραδοθούν ξανά στον έρωτα. Πιστεύουν πως μέχρι να βρουν την επόμενη αγάπη, θα πρέπει να συναντηθούν με ανθρώπους που δεν επιθυμούν και τόσο πολύ.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερος είναι αρκετά σοβαρός και θέλει τον έρωτα να του χτυπήσει την πόρτα, όταν εκείνος θεωρεί ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Εάν έρθει σε λάθος timing, τότε δεν πολυασχολείται. Εκτός, αυτού ψάχνουν και τον άνθρωπο που έχει τα στανταρντ που έχει στο μυαλό του.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς έχει το εξής «κακό»: Βλέπει το ταίρι του μέσα από ένα φίλτρο καλοσύνης, από το οποίο δεν περνούν τα αρνητικά χαρακτηριστικά του. Ευτυχώς, όταν τα δουν και καταλάβουν ότι δεν ταιριάζουν, δεν ζουν έντονα το δράμα του χωρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ