Quantcast

http://picasion.com/

«Κόλλησε» στο 0-0 η Βέροια κόντρα στον Διαγόρα

Με το αριστερό μπήκε στο φετινό πρωτάθλημα της Football League η «Βασίλισσα του Βορρά». Η ομάδα της Ημαθίας δεν κατάφερε να σκοράρει και έμεινε στο 0-0 με αντίπαλο τον Διαγόρα της Ρόδου. Οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη προσπάθησαν να πάρουν τη νίκη είχαν κάποιες κλασικές ευκαιρίες, ωστόσο
δεν κατάφεραν να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητες και από τις δύο ομάδες. Η μεγαλύτερη φάση για τους «κυανέρυθρους» έγινε στο 10 λεπτό της συνάντησης όταν μετά από κεφαλιά του Σιμόνι, η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βεροιώτες ανέβασαν την απόδοσή τους χωρίς να καταφέρουν να παραβιάσουν την εστία του Τσέλιου. Η ομάδα της Ρόδου έχασε μια κλασική ευκαιρία στο 60 λεπτό, όταν μετά από σουτ του Μπουρλάκη η μπάλα έξυσε το δοκάρι. 

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν συναρπαστικό. Η Βέροια έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 83 και 84 λεπτά, ενώ ο Διαγόρας παρά λίγο να πάρει σπουδαία εκτός έδρας νίκη, όταν ο Κέρι έκανε ένα ψηλοκρεμαστό σουτ μέσα από την περιοχή και ο Στάμου έδιωξε με το κεφάλι πάνω στην γραμμή.

Δείτε φωτογραφίες:







ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάμου, Μαραγκός, Πολύζος, Βεργώνης (75’ Ζούρκος), Πέντα (79’ Μπλέτσας), Πασάς, Κανούλας (62’ Χατζάρας), Σιμόνι.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Ευαγγελιδάκης, Παπαδόπουλος (46’ Ναβαλόν), Προβατίδης (65’ Ηλιάδης), Καρπαθάκης, Κέρι, Αμπατανέο, Μπελέρης, Μπουρλάκης (75΄Γεωργιου), Μπαρμπαρούσης, Μανωλάκης.

Διαιτητές: Τσιμεντερίδης, Φαλτάκας, Μωυσιάδης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ασπρόπυργος – Ολυμπιακός Βόλου 2-2
Νίκη Βόλου – Θεσπρωτός 2-1
Βέροια – Διαγόρας Ρόδου 0-0
Ιωνικός – Τρίκαλα 0-0
Αιγάλεω – Καλαμάτα 0-2
Καβάλα – ΠΟ Τριγλίας 4-1
Ιάλυσος – ΟΦ Ιεράπετρας 0-0

3 σχόλια:

  1. Το παιχνίδι θύμιζε γιουρουσι του προηγούμενου αιώνα με εξαταπα τσαρούχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγγνωμη που η Μπαρτσελονα κακ η Ρεαλ δεν απεδωσαν τα αναμενομενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε καλά, η Μπαρτσελόνα φορούσε βυσσινί και μπλέ. Η ...Ρεάλ γιατί φορούσε ασπρόμαυρα;...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ