Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τράνταξαν τη Βέροια οι μαχητικοί μαθητές - Τι θα γίνει με την ανακύκλωση;

«Δεν έχουμε άλλο σπίτι, σώστε τον Πλανήτη»
Με δυναμική και με την συμμετοχή δεκάδων μαθητών πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου η πορεία διαμαρτυρίας για την κλιματική αλλαγή. Οι νεολαίοι της Βέροιας έστειλαν αυστηρό μήνυμα στην εκάστοτε

πολιτική εξουσία, από την οποία ζητάνε δραστικές κινήσεις, προκειμένου να μην καταστραφεί ο πλανήτης μας. Καλές οι κινητοποιήσεις και οι δράσεις για την αφύπνιση των πολιτών, όμως με την ανακύκλωση τι γίνεται; Γιατί άραγε οι Βεροιώτες δεν έχουν οικολογική συνείδηση; Πόσοι από εμάς κάνουμε ανακύκλωση στα σπίτια μας; Το ερώτημα είναι καθαρά ρητορικό. Η απάντηση είναι... ελάχιστοι!

7 σχόλια:

  1. "I want a hot boyfriend" έγραφε το πλακάτ που κρατούσε η άλλη.

    Κοπελιά, άμα πρότυπό σου είναι το αστοιχείωτο, φανατισμένο στοιχειό με το όνομα Greta, όχι cold boy ούτε παγοκολώνα δεν θα θέλει να σε πλησιάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας ξεκινήσουν από τα απλά. Ας μαζεύουν πρώτα τα σκουπίδια που αφήνουν στην τάξη τους στο σχολείο, στην αυλή, στο δρόμο. Ας προβληματιστούν για το δικό του αποτύπωμα στον πλανήτη. Ας αναλογιστούν τι πραγματικά χρειάζονται και αν είναι αναγκαίο ένα καινούργιο ζευγάρι γυαλιών, κινητό, sneakers. Ας αναγνωρίσουν ότι η Greta είναι μόδα κι όχι ουσία. Και πρώτα το how dare you ας το πουν στον φίλο τους που πετά το χαρτί της τυρόπιτας κάτω. Ας ξεκινήσουν από τα απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η παρέλαση των χρήσιμων ηλίθιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περιβαλλοντισμός, άλλη μία νεοποχίτικη θεωρία. Υπερθέρμανση του πλανήτη και τρίχες κατσαρές. Ευκαιρία να μας επιβάλλουν επιπλέον φόρους, ενώ οι πολυεθνικές, που στην ουσία μολύνουν τον πλανήτη, την βγάζουν καθαρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το 90% των συνθημάτων ήταν στα αμερικάνικα. Κατά τα άλλα τα παιδιά ΔΕΝ είναι υποχείρια. Καληνύχτα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολοι αυτοί οι boomers στα σχόλια...😒

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Boomers στάση σχόλια...😒🤦🏻‍♀️

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ