Quantcast

http://picasion.com/

Τι ετοιμάζουν τα αδέλφια Τσαχουρίδη;

Μια εκπληκτική τηλεοπτική εμφάνιση στο ΣΚΑΪ ετοιμάζουν ο Ματθαίος και ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης. Οι δύο καλλιτέχνες από τη Βέροια θα εμφανιστούν στην πλέον καθιερωμένη μουσική εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» στο τηλεοπτικό κανάλι ΣΚΑΪ. Μία ακόμη «Ψυχή και Σώμα» εμφάνιση των δύο
ερμηνευτών που θεωρούνται από τα κορυφαία ονόματα στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Άραγε, τι τραγούδια θα ερμηνεύσει ο Κωνσταντίνος και ποιον ρυθμό θα δώσει η ποντιακή λύρα του Μακούλη; Η απάντηση επί της οθόνης, σε λίγες ημέρες. Μια μουσική πανδαισία που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και θα απογειώσει την διασκέδαση στα ύψη. 

Ενόψει της παρουσίας τους στον ΣΚΑΪ, ο Ματθαίος Τσαχουρίδης δήλωσε χαρακτηριστικά:

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά την κα Βίκυ Λάσκαρη, τον Σπύρο Παπαδόπουλο και όλους τους συνεργάτες της καθιερωμένης πλέον στις καρδιές όλων των Ελλήνων τηλεοπτικής εκπομπής «Στην Υγειά μας ρε παιδιά»!
Ευχαριστούμε όλους τους καλεσμένους φίλους μας, μουσικούς, καλλιτέχνες και προσωπικότητες που λάμπρυναν με την παρουσία τους αυτήν την εκπομπή!


Τα περισσότερα ευχαριστώ από καρδιάς όμως πηγαίνουν στους δικούς μας ανθρώπους και συνεργάτες, στην εξαιρετική ομάδα μας που με την αγάπη, τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή τους σε αυτό το δεύτερο μουσικό αφιέρωμα, έδειξαν τον καλύτερο εαυτό τους και ομόρφυναν «Ψυχή και Σώμα» το όλο αποτέλεσμα της παραγωγής αυτής!

Σας τους αναφέρουμε ονομαστικά:
Αντώνης Σαρακατσιάνος: μαέστρος, πιάνο
Σάκης Σωτηριάδης: πλήκτρα
Ιμπραήμ Ιμπραήμογλου: κρουστά
Γιώργος Κορτσινίδης: τύμπανα
Γιώργος Σκηπητάρης: κλαρίνο, καβάλ
Γιάννης Πούλιος: κιθάρα, λαούτο
Κώστας Πατρίκας: ηχοληψία
Γιάννης Ιωαννίδης: ηχοληψία

Σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία προβολής της εκπομπής!

Δείτε φωτογραφίες από τα παρασκήνια της εκπομπής:


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ