Quantcast

http://picasion.com/

Θλίψη στο Χάντμπολ της Βέροιας: «Έφυγε» ο Διογένης Ρούσσος

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο χώρος του αθλητισμού, μετά την είδηση του θανάτου του Διογένη Ρούσσου. Ο εκλιπών ταξίδεψε για την «Γειτονιά των Αγγέλων» σε ηλικία 83 χρονών, βυθίζοντας στην θλίψη τα αγαπημένα του πρόσωπα. Υπήρξε ένας από τους πρωτεργάτες που έφεραν το Χαντμπολ στη Βέροια και
ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους που βοήθησαν τον Φίλιππο να χτίσει την μεγάλη αυτοκρατορία του. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 6:00 μ.μ, στον Ιερό ναό Αγίου Αθανασίου, στα κοιμητήρια της Βέροιας.

Ανακοίνωση του Φιλίππου:

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε πως ο Διογένης Ρούσσος έφυγε από τη ζωή. Ο Διογένης Ρούσσος ήταν ένας από τους πρωτεργάτες που ανέδειξαν το άθλημα του χάντμπολ στη Βέροια και «έχτισε» τον Σύλλογο με την πολύτιμη βοήθειά του. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Π.Σ. “Φίλιππος Βέροιας” εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

1 σχόλιο:

  1. Ακομη και αυτοι που γαλουχισαν αμουστακα παιδια με το μοτο ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΡΕ φευγουν απο την ζωη, ετσι απλα και ταπεινα.Σκεπαστε τον με την σημαια του ΦΙΛΙΠΠΟΥ, διοτι στον ΔΙΟΓΕΝΗ ωφειλεται η μεχρι τωρα υπαρξη του.Ευγνωμονωντας σε ΔΙΟΓΕΝΗ για οτι μας εδωσες. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.Γιουβανακης Μανωλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ