Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θεοδοσιάδης: «Νίκη ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης» - Σπανός: «Βαρύ το 3-0»

Εμφανώς ικανοποιημένος από την εμφάνιση, το αποτέλεσμα και την πρόκριση, αλλά και απόλυτα προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Σάκης Θεοδοσιάδης στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό. Ο έμπειρος τεχνικός της Βέροιας μίλησε για παλικαρίσια νίκη και δήλωσε αισιόδοξος για το
μέλλον. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σ' έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Κύριος στόχος μας ήταν να πάρουμε την πρόκριση για να αντιμετωπίσουμε στην επόμενη φάση μια ομάδα της Super League. Ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί απέναντι σ' έναν αντίπαλο που για χρόνια ήταν στα μεγάλα σαλόνια, με υψηλούς στόχους. Είναι μια νίκη ψυχολογίας και αυτοπεποίθησης. 

Από την άλλη πλευρά όμως, όπως είπα και στους παίκτες μου στα αποδυτήρια, θα πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα αυτή τη νίκη και να επικεντρωθούμε στον αγώνα του πρωταθλήματος κόντρα στον Διαγόρα. Έχουμε πολύ καλό υλικό και ποδοσφαιριστές που δουλεύουν καθημερινά πολύ σκληρά. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον και πιστεύω πως θα κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα. Έχουμε Γολγοθά μπροστά μας, αλλά θα τα καταφέρουμε!

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Λεβαδειακού Δημήτρης Σπανός ήταν έντονα προβληματισμένος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του και είπε πως το 3-0 ήταν ένα βαρύ σκορ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ