Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Θεοδοσιάδης: «Κατάθεση ψυχής οι παίκτες μου»

Με θερμά λόγια για τους ποδοσφαιριστές του μίλησε ο Σάκης Θεοδοσιάδης στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το ισόπαλο παιχνίδι με αντίπαλο τον Διαγόρα. Ο προπονητής της Βέροιας τόνισε πως οι παίκτες του έκαναν κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο και έδειξαν αυταπάρνηση.
Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του έμπειρου τεχνικού: «Η ομάδα μου σήμερα ήταν κυρίαρχη και έδειξε πως ήθελε τη νίκη. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που ήταν καλά διαβασμένος και είχε καλή αμυντική λειτουργία. Είχαμε θέληση και αυταπάρνηση. Όσοι αγωνίστηκαν έκαναν κατάθεση ψυχής. Δεν κατέστη εφικτό να κερδίσουμε, αλλά δεν σταματάει εδώ η προσπάθειά μας. Στο ημίχρονο προσπαθήσαμε να κρατήσουμε ήρεμους τους παίκτες από τον εκνευρισμό που είχαμε λόγω διαιτητή. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σ' ένα τόσο καθαρό ματς, αυτός ήθελες να είναι ο πρωταγωνιστής. Εμείς θέλουμε να παίζουμε καθαρό χρόνο παιχνιδιού και όχι να υπάρχουν συνέχεια διακοπές. Κρατάμε την προσπάθεια, τα κεφάλια κάτω και από αύριο δουλεύουμε ακόμα πιο σκληρά για το δύσκολο εκτός έδρας ματς στον Ολυμπιακό Βόλου. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, ανεξάρτητα αν δεν πήραν αυτό που άξιζαν»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ