Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (2/9 - 8/9)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Ο Ήλιος συναντά τον Άρη, στο Ζώδιο της Παρθένου, την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019! Μπορούμε πλέον με ευκολία, να υλοποιήσουμε τα όνειρα μας και να πραγματοποιήσουμε τις φιλοδοξίες μας. Έχουμε αυτοπεποίθηση, θέληση, ενέργεια αλλά και ισχυρή ερωτική επιθυμία. Νέες προοπτικές εμφανίζονται στη ζωή μας, ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα και σίγουρα θα έχουμε επιτυχία, αρκεί να περιορίσουμε τον υπερβολικό εγωισμό!

♈ Κριός

Γενικά

Μπαίνεις για τα καλά στο κλίμα της καθημερινότητας, βάζεις τα δυνατά σου για να πετύχεις στις επαγγελματικές σου υποθέσεις και τα πας καλά, έστω και αν υπάρχουν οι συγχύσεις και τα μπερδέματα που σε αποδιοργανώνουν. Οι μέρες είναι ιδανικές, για να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό βήμα, για να κόψεις κακές συνήθειες, να οργανωθείς, να βάλεις τη ζωή σου σε μία τάξη, αλλά και να πάρεις τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα κάνουν την καθημερινότητά σου πιο παραγωγική.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η διάθεσή σου είναι κάπως άστατη και αυτό σε κρατά μακριά από τις αισθηματικές εξελίξεις. ΟΙ γνωριμίες δεν λείπουν όμως για την ώρα δεν σε βλέπω να αφοσιώνεσαι στα θέλω σου και να στρέφεις το ενδιαφέρον σου στην προοπτική μίας σχέσης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι μέρες που ακολουθούν είναι οι κατάλληλες για να προχωρήσεις μπροστά και να κάνεις κάποια επαγγελματικά σου σχέδια πραγματικότητα. Λύνεις προβλήματα στους πρακτικούς τομείς της ζωής σου

♉ Ταύρος

Γενικά

Μέρες γεμάτες επιθυμίες, απολαύσεις, διασκέδαση και ευκαιρίες για να περάσεις καλά, να ανανεωθείς, να κάνεις τις υπερβολές σου αλλά και να κυνηγήσεις πολύ περισσότερο αυτό που πραγματικά ποθείς πολύ. Μέσα σε όλα αυτά, έχεις την δυνατότητα Ταύρε μου να σταθεροποιήσεις και κάποια προσωπικά σου σχέδια, να επισημοποιήσεις μία σχέση ή μία συνεργασία, ή και να κάνεις μία σημαντική συμφωνία. Μην αφήνεις το μυαλό σου να διαχέεται τις λεπτομέρειες υπεραναλύοντας το κάθε τι. Απόλαυσε τη στιγμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Υπάρχουν πολλές συζητήσεις στα επαγγελματικά σου όμως έχει έρθει και η ώρα της επιλογής, των αποφάσεων και εσύ τώρα πρέπει να μελετήσεις καλά τι είναι αυτό που σε συμφέρει, τι είναι αυτό που μπορεί να παραμείνει σταθερό στο χρόνο και να το ακολουθήσεις. Δεν σε φοβάμαι θα τα καταφέρεις. Στα οικονομικά σου υπάρχει άνοδος, αλλά οι δικοί σου χειρισμοί μπορεί να χαρακτηριστούν λίγο άτσαλοι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διανύεις το πιο ερωτικό διάστημα της χρονιάς, το οποίο δεν πρέπει να αφήσεις ανεκμετάλλευτο. Η Αφροδίτη από την Παρθένο, σε παρασύρει σε όμορφες στιγμές στα ερωτικά σου όπου και θα τις απολαύσεις. Ωστόσο υπάρχουν και οι προοπτικές για την σταθεροποίηση μίας σχέσης.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Είσαι επικεντρωμένος αυτή την εβδομάδα σε αλλαγές που πρέπει να γίνουν στον τομέα της εργασίας, στο χώρο του σπιτιού και έχεις την διάθεση για μία σημαντική ανανέωση της ζωής σου. Για αυτό εργάζεσαι, κουράζεσαι ή και νευριάζεις κάποιες στιγμές αυτές τις μέρες, όμως πετυχαίνεις στα προσωπικά σου σχέδια. Πολλά όνειρα γίνονται πραγματικότητα, ίσως γιατί τολμάς, ίσως γιατί πλέον πιστεύεις πολύ παραπάνω στα θέλω σου! Καλό είναι ωστόσο να αποφύγεις τις υπεκφυγές, την ωραιοποίηση, τα διλήμματα και τις συγχύσεις ιδιαίτερα στις 4 και στις 7 Σεπτεμβρίου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η κατάσταση της αισθηματικής σου ζωής φαντάζει ιδανική, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, όπου πολλά όνειρα γίνονται τώρα πραγματικότητα. Μην βιαστείς ωστόσο να κρίνεις καταστάσεις και να πάρεις αποφάσεις που θα έχουν επιρροή στο μέλλον σου, γιατί ίσως αυτή την περίοδο δεν κρίνεις τόσο ρεαλιστικά τα δεδομένα γύρω σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μέσα από επαγγελματικές ανακατατάξεις που θα κάνεις, θα καταφέρεις να βουλώσεις τρύπες στα οικονομικά σου. Οικονομικές υποθέσεις προς τρίτους, λύνονται τώρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Στα επαγγελματικά τα αργά και σταθερά βήματα θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Εβδομάδα γεμάτη μηνύματα, επαφές, συναντήσεις, συζητήσεις αλλά και συμφωνίες ανοίγεται μπροστά σου Καρκίνε μου. Εσύ οφείλεις τώρα να σκεφτείς ρεαλιστικά όλα τα δεδομένα και να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις, βασιζόμενος στα μαθήματα που σου δόθηκαν ως τώρα. Δείξε παραπάνω προσοχή στις μετακινήσεις σου αλλά και στον τρόπο που εκφράζεσαι γιατί οι εντάσεις δεν θα λείπουν. ΟΙ μέρες σε βοηθούν να βρεις λύσεις σε φλέγοντα ζητήματα που σε ταλάνισαν το καλοκαίρι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέρες ιδανικές για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, να μοιραστείς ωραίες συζητήσεις, να έχεις όμορφες συναντήσεις, αλλά και να γεφυρώσεις το χάσμα που είχε δημιουργηθεί στα αισθηματικά σου το τελευταίο διάστημα. Οι νέες ερωτικές γνωριμίες, έχουν κάτι σημαντικό να προσφέρουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις για το μέλλον μίας επαγγελματικής συνεργασίας και είναι πολύ πιθανό να βρίσκεσαι διχασμένος ή και να επηρεάζεσαι από τις γνώμες που ακούς. Οι εμπειρίες του χτες, σου δίνουν την απάντηση που θες για το σήμερα. Τα οικονομικά βρίσκονται σε μία πιο πλεονεκτική θέση.

♌ Λέων

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα Λιοντάρι μου ασχολείσαι περισσότερο με τους πρακτικούς τομείς της ζωής σου, βρίσκοντας λύσεις για θέματα που σε ταλάνιζαν. Η εργασία, τα οικονομικά, οι υποθέσεις που αφορούν την φυσική σου κατάσταση, είναι οι τομείς που θα βρεις λύσεις και θα βάλεις τάξη και οργάνωση τις ημέρες που ακολουθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επαναξιολογείς καταστάσεις ή και ανθρώπους που πέρασαν από την αισθηματική σου ζωή και κάνεις το «λογαριασμό» σου αγαπητέ μου Λέοντα. Τι είχες, τι έχασες, τι αξίζει, τι θες να παραμείνει κοντά σου! Αυτές ακριβώς τις απαντήσεις δίνεις, ενώ οι ευεργεσίες του Δία, από τον Τοξότη, δεν σε αφήνουν να μείνεις απογοητευμένος από την εξέλιξη των ερωτικών σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ώρα για οργάνωση, διαχείριση και μελέτη των επαγγελματικών προοπτικών. Οι μέρες σε βοηθούν να νιώσεις δύναμη μέσα από την εργασία και την εξέλιξη των οικονομικών σου!

♍ Παρθένος

Γενικά

Διανύεις την περίοδο των γενεθλίων σου και οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολλές, αφού ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο σου, σε κάνουν να βρίσκεσαι στο επίκεντρο των γεγονότων. Αρκετές στιγμές μέσα στην εβδομάδα μπορεί να βρεθείς μπερδεμένος ανάμεσα στα θέλω και στα πρέπει. Ο ρεαλισμός θα πρέπει να υπερτερήσει και να βάλεις τις δομές εκείνες που θα σε βοηθήσουν να διασχίσεις το μονοπάτι της ευτυχίας και της ολοκλήρωσης. Η περίοδος είναι ιδανική για να πάρεις πρωτοβουλίες για το μέλλον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τώρα είναι η στιγμή που αντιλαμβάνεσαι τι ακριβώς θέλεις για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής, αναγνωρίζεις τα αισθήματά σου αλλά και διεκδικείς αυτό που πραγματικά θέλεις πολύ! Νέοι έρωτες ξεπροβάλουν δίνοντας τον αέρα για μία νέα αρχή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα κυριαρχήσει ο εκνευρισμός και η σύγχυση σε κάποιες επαγγελματικές συνεργασίες σου όμως εσύ θα πρέπει να προσέξεις αυτές τις μέρες να μη σε πιάσουν «κότσο» και εντέλει δεν γίνουν όλα όσα σου έχουν τάξει. Στα οικονομικά για την ώρα δεν παρουσιάζονται σπουδαίες μεταβολές.

♎ Ζυγός

Γενικά

Έχεις πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και δεν σηκώνεις κεφάλι φίλε μου Ζυγέ. Η εβδομάδα είναι απαιτητική, με πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να κινήσεις και να ολοκληρώσεις και θέματα που πρέπει τώρα να διαχειριστείς και να λύσεις. Αισθάνεσαι ότι τρέχεις για όλους και ότι εσένα κανείς δεν σε σκέφτεται! Η κοινωνική σου ζωή ωστόσο, μπορεί να αποτελέσει διέξοδο ανάπαυλας και διασκέδασης από τα τρεξίματα των ημερών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά είσαι σε μία προσωρινή στασιμότητα που δεν χρειάζεται να σε ανησυχεί. Δεν παύει όμως να τρυπώνουν στο μυαλό σου σκέψεις ανασφάλειας, ή και να τρώγεσαι με τα ρούχα σου λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης προς το άτομο που σε ενδιαφέρει. Συγκρατήσου και δες τις καταστάσεις διαφορετικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική σου ζωή μπορεί να σε κουράζει όμως οι προσπάθειες που κάνεις τώρα θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν για τα μετέπειτα βήματά σου! Βρίσκεις λύσεις για εργασιακές υποθέσεις που σε ταλάνιζαν, έστω και αν κουραστείς περισσότερο. Στα οικονομικά σου γίνονται τώρα τα βήματα για να πάρεις ανάσα λίγο αργότερα.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Η εβδομάδα για σένα Σκορπιέ μου έχει χαρακτήρα κοινωνικό, είσαι σε συνεχείς επαφές με φιλικά πρόσωπα, κάνεις νέες γνωριμίες, αλλά ξεκινάς και νέες δραστηριότητες που σε γεμίζουν. Η ζωή σου παίρνει τώρα μία πιο σταθερή μορφή και αυτό φαίνεται πως είναι κάτι που σε ικανοποιεί στο μέγιστο. Σταθερά σχέδια για το μέλλον ευνοούνται, μαζί με αυτά, κάνεις και όνειρα, τα οποία φαίνεται ότι εκπληρώνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αρκετά συναισθηματική είναι η νέα εβδομάδα για σένα και τώρα βγαίνουν όλες οι ρομαντικές διαθέσεις αλλά και η επιθυμία για να βάλεις μία πιο σταθερή βάση στην πορεία μίας σχέσης. Ο σύντροφός σου, σου προσφέρει σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εφάρμοσε τις νέες ιδέες που έχεις τώρα στα επαγγελματικά σου, αλλά αξιοποίησε και τον κύκλο γνωριμιών σου που μπορεί πραγματικά να σε στηρίξει στα βήματα που κάνεις τώρα για την εργασία σου! Στα οικονομικά δέχεσαι μεγάλη εύνοια, έστω και αν οι σπατάλες σου θα είναι ασυγκράτητες.

♐ Τοξότης

Γενικά

Βάζεις μπροστά τους στόχους σου και λειτουργείς δυναμικά αυτή την εβδομάδα προκειμένου να φτάσεις στο στάδιο της κατάκτησής τους! Μία νέα εποχή ξεκινά για τα επαγγελματικά σου και αυτό σε γεμίζει όνειρα, σχέδια, αλλά σου προσθέτει και περισσότερο κύρος! Αυτό που χρειάζεται να συγκρατήσεις αυτό το διάστημα, είναι τον ενθουσιασμό, την υπερβολή αλλά και την διάθεση για ρίσκο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βλέπεις πιο σοβαρά το μέλλον και την προοπτική μίας σχέσης και πετάς στα σύννεφα αγαπημένε μου Τοξότη. Κάνεις πολλά σχέδια για την πορεία μίας σχέσης, όμως πολλές φορές μπερδεύεσαι, διχάζεσαι και ίσως βιάζεσαι να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις. Η εποχή δεν είναι ιδανική για σταθεροποίηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι προοπτικές των επαγγελματικών σου είναι άριστες και τις ημέρες αυτές θα νιώσεις ότι κατακτάς έναν πολύ σημαντικό επαγγελματικό σου στόχο. Στα οικονομικά κάνεις μία καλύτερη διαχείριση όπου φαίνεται πως αποδίδει.

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Με ταξιδιάρικη και επεκτατική διάθεση είσαι αυτή την εβδομάδα φίλε μου Αιγόκερε, δεν παύει όμως να σου δίνονται και οι ευκαιρίες να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες, να σταθεροποιήσεις τους βασικούς τομείς της ζωής σου και να βρεις λύσεις σε φλέγοντα ζητήματά σου! Νιώθεις πιο σίγουρος και δυνατός για το μέλλον σου, ενώ τα σχέδια για τα αισθηματικά σου δεν λείπουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ξεπερνιούνται τα προβλήματα της αισθηματικής σου ζωής και για την ώρα περνάς καλά, απολαμβάνεις στιγμές με το ταίρι σου, ενώ ένα ταξίδι, μία συνάντηση ή μία συζήτηση θα σας φέρει πιο κοντά. Η εύνοια για μία νέα γνωριμία υπάρχει για σένα που είσαι χωρίς ταίρι και μάλιστα μπορεί να είναι με άτομο που έχεις σημαντική διαφορά ηλικίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις στα επαγγελματικά σου, θα σε βοηθήσουν να κλείσεις εκκρεμότητες και προβλήματα που σε παίδευαν μέχρι σήμερα. Γίνονται κάποιες κινήσεις που σε σταθεροποιούν εργασιακά. Στα οικονομικά σου είσαι σε ένα καλό στάδιο!

♒ Υδροχόος

Γενικά

Η εβδομάδα ξεκινά με άγχος και ένταση για θέματα που αφορούν τα οικονομικά και τις υποχρεώσεις που έχεις φορτωθεί, ωστόσο πριν βιαστείς να κρίνεις τις καταστάσεις, να ξέρεις ότι λύσεις θα δοθούν και θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις προκλήσεις που δέχεσαι. Οι φίλοι είναι στο πλευρό σου να σε στηρίζουν σε κάθε σου βήμα, αλλά να σου προσφέρουν και την διέξοδο για να μπορείς να περνάς καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή μπορεί να μπει σε μία καλή πορεία αρκεί να περιορίσεις αυτό το διάστημα τις ανασφάλειες που συνδέονται με το παρελθόν σου! Το πάθος, η ζήλεια και η υπερανάλυση καταστάσεων σε πιέζει σημαντικά! Ζήσε τη στιγμή, χωρίς να σε πιάνει φόβος για το αύριο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι σκέψεις σου για το μέλλον των επαγγελματικών σου μπορεί να είναι απαισιόδοξες, όμως οι προοπτικές που ανοίγονται είναι καλές. Δέχεσαι ανταμοιβή για τις προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι σήμερα και αυτό θα φανεί και στα οικονομικά σου. Η συμβουλή που σου δίνω ωστόσο είναι να μην εφησυχάζεσαι και να συνεχίσεις τις προσπάθειες.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Διανύεις ένα εξαιρετικό διάστημα εξελίξεων στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου! Η συντροφικότητα σε κάνει να νιώθεις ζεστασιά και οι εξελίξεις που συμβαίνουν αυτές τις μέρες σου δίνουν το μήνυμα ότι τα αδύνατα μπορούν να γίνουν δυνατά αρκεί να έχεις πίστη και θέληση. Συγκράτησε ωστόσο λίγο τα βήματά σου, αποφεύγοντας τα μεγάλα ρίσκα που για την ώρα δεν ευνοούνται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή μπαίνει τώρα σε μία πιο σταθερή πορεία και αυτό είναι φανερό ότι σε ικανοποιεί! Γάμος, επισημοποίηση, σταθερότητα, δηλώσεις από καρδιάς που σε ικανοποιούν... Ακόμα και αν δεν έχεις σχέση, οι μέρες μπορούν πραγματικά να φέρουν τον έρωτα που θα αγγίξει μία ευαίσθητη χορδή της ψυχής σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σημαντικά βήματα γίνονται τώρα στην καριέρα σου, αφού ο Δίας από τον Τοξότη ευνοεί τις επαγγελματικές ενάρξεις που θα εκτοξεύσουν την καριέρα σου στα ύψη. Αρκεί ωστόσο να κάνεις ώριμες επιλογές και να αξιοποιήσεις με τον κατάλληλο τρόπο την εύνοια τύχης που σου δίνεται. Στα οικονομικά σου για την ώρα υπάρχουν αρκετά έξοδα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ