Quantcast

http://picasion.com/

Στο πλευρό του Μητσοτάκη ο Μουρτζίλας

«Συστρατεύομαι στον δρόμο της Προόδου, ενάντια στον λαϊκισμό»
Στο πλευρό του Πρωθυπουργού της Ελλάδος βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου ο Στέργιος Μουρτζίλας. Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ημαθίας επισκέφθηκε την 84η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης και είχε την χαρά να συνοδεύσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα περίπτερα. Ο Στέργιος Μουρτζίλας σε δηλώσεις τους τόνισε τα εξής: «Το κάλεσμα για μια νέα συμφωνία με την ελληνικό λαό, μια συμφωνία αναγέννησης, ισχυρής δημιουργίας και ανάπτυξης, βρίσκει γόνιμο έδαφος στην περιφέρεια μας. Όπου ο Απόστολος Τζιτζικώστας, μια βδομάδα πριν, ανακοίνωσε το όραμα του για μια ισχυρή Μακεδονία της επόμενης δεκαετίας. Σε αυτό τον δρόμο της προόδου, ενάντια στον λαϊκισμό, την εσωστρέφεια και την εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων, συστρατεύομαι. Με όλες μου τις δυνάμεις»!

3 σχόλια:

  1. Και ποιός τον ρώτησε αν συστρατεύεται ή όχι; Ας σοβαρευτούν μερικοί επιτέλους. Και το "γλύψιμο" έχει όρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέρυσι παρίστανε τον Μακεδονομάχο, φέτος ξέχασε και την προδοσία στις Πρέσπες και όλα και πήγε να φωτογραφηθεί με το γραβατωμένο, γαλάζιο δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ