Quantcast

http://picasion.com/

«Σοκ» στη Βέροια: Σκότωσαν τον σκύλο του και προσφέρει 500€ σε όποιον γνωρίζει περισσότερα

Η φόλα πετάχτηκε στην παιδική χαρά της Πλατείας Καπετανίδη
Φόλες, ποντικοφάρμακα, μεζεδάκια με καρφιά, αυτοσχέδια δηλητήρια, κακοποιήσεις, τροχαία, είναι μερικά από όσα υφίστανται τα ζώα καθημερινά, στην Ελλάδα. Ένα θλιβερό περιστατικό, που εκτυλίχθηκε στην πλατεία Καπετανίδη, στη Βέροια, έβγαλε στο φως χρήστης του Facebook ο οποίος βίωσε τη δυσάρεστη εμπειρία της δολοφονίας του κατοικιδίου του με φόλα. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η φόλα πετάχτηκε σε παιδική χαρά... 
Ο κύριος Τάσος Λ. έχει ενημερώσει την αστυνομία και έχει κάνει μήνυση κατά αγνώστων. Διαβάστε την επίμαχη ανάρτηση: «Αυτός ήταν ο σκύλος μου, ο φίλος μου. Με βρήκε εδώ πριν 1 χρόνο και έμεινε. Τον προστάτευα μέχρι χτες. Κάθε πρωί με περίμενε, μου μιλούσε και έτρεχε και με αγκάλιαζε... Μέχρι που ο υπάνθρωπος πήγε και του έδωσε το δηλητήριο στο στόμα μια και ήταν φιλικός με όλους... Τον σκότωσε λοιπόν στις 5 Σεπτεμβρίου μετά τις 5 ξημερώματα.. Στην πλατεία Καπετανίδη, στη Βέροια. Αν είδε κάτι κάποιος, υπάρχει αμοιβή 500 ευρώ. Επικοινωνήστε μαζί μου…»


Πηγή

14 σχόλια:

  1. ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ.Ο ΑΛΗΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο πόνεσε το ατυχο ζωακι ,τόσο πόνο να έχει και αυτός που το έκανε στην ζωή του.Το κάρμα θα δουλέψει.Και εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΟΗΤΟΣ - ΗΛΙΘΙΟΣ- ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ- ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΜΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κακώς έκανε αυτό το έγκλημα, αλλά μην αναθεματίζετε, μπορεί ο άνθρωπος να είναι απελπισμένος, μπορεί να τον έχουν δαγκώσει τα αδέσποτα όπως μπορεί να του έχουν επιτεθεί σε αυτόν ή στην οικογένειά του και στην απελπισία του να έκανε αυτή τη βλακεία. Αλλά ο κόσμος έχει πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα, γίνανε πάρα πολλά και ορμάνε. Δυστυχώς αν δεν συναινέσουν όλοι και ειδικά οι ζωόφιλοι να μαζευτούν όλα σε κάποιον άλλο χώρο (αφού γέμισε το κυνοκομείο), οι λύσεις που θα δώσει ο κόσμος δεν θα είναι καλές για τα σκυλιά. Δυστυχώς, η λύση είναι στα χέρια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η λύση είναι στα χέρια των ζωόφιλων ή τα μαζεύουν σε κάποιο χώρο με φροντίδα τροφή κτηνίατρο κλπ και τα σώνουν ή ο κόσμος θα τα ρίχνει φόλες, δυστηχώς.

      Διαγραφή
    2. ΡΙΞΕ ΕΣΥ ΦΟΛΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΞΕΝΙΚΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑ ΕΙΧΕΣ ΕΣΥ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΡΙΧΝΑ ΦΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ....

      Διαγραφή
  5. Δεν είναι σωστό να σκοτώνουμε έτσι τα ζώα, αλλά αν ήταν ¨ο σκύλος σου¨ όπως λες γιατί δεν τον έπαιρνε σπίτι σου με τσιπάκι και όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να μην είναι έξω και τρώει τις φόλες. Αν τον είχε στο σπίτι του και τον τάϊζε δεν θα έτρωγε τη φόλα στις 5 τα ξημερώματα. έτσι αγαπάτε τα ζώα αλλά δεν τα θέλετε σπίτι σας . Τα αγαπάμε αλλά χωρίς ευθύνες και υποχρεώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός....αγαπάνε τα ζώα αλλά τα θέλουν έξω απο το σπίτι τους.

      Διαγραφή
    2. Και άνθρωποι μας ενοχλούν δεν τους σκοτώνουμε.Ανηκουμε στο ζωικό βασίλειο αλλά εχουμε συναισθημα και λογική σκέψη.Ενταξει ,όχι όλοι μας , αλλά οι περισσότεροι.

      Διαγραφή
    3. Λάθος κάνεις "Ανώνυμος9 Σεπτεμβρίου 2019 - 11:15 μ.μ." τους σκοτώνουν τους ανθρώπους που ενοχλούν, δεν βλέπεις ειδήσεις ; Κακώς αλλά έτσι γίναμε. Στο κάτω κάτω με τους ανθρώπους τους παράλογους και τους παραβάτες τους συμμορφώνεις δικάζοντάς τους, με τα ζώα όμως τι θα γίνει ; θα τα δικάσουμε και θα τα συμμορφώσουμε ; Σταματήστε να εξισώνετε τα ζώα με τους ανθρώπους. Σε αυτά δεν υπάρχει λογική παρά μόνο ένστικτα. Καταλάβατε ότι η πόλη είναι έρμαιο των ενστίκτων (για τροφή, αναπαραγωγή κλπ) των αδέσποτων ζώων ; Σταματήστε λοιπόν να μας εξισώνετε με τα ζώα. Καλά τα ζώα και κακώς τα ρίχνουν φόλες, αλλά είναι ζώα και θα πρέπει να κυκλοφορούν στις πόλεις ελεγχόμενα αλλιώς ενοχλούν και θα την "πληρώνουν αυτά, δυστυχώς.

      Διαγραφή
  6. Και εμενα με εδειραν εμένα κάποιοι άνθρωποι τι πρέπει να κάνω δηλαδή στην απελπισία μου να σκοτώσω ανθρώπους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανόητε-η, αυτούς που σε έδειραν τους κάνεις μήνυση και τους βάζεις φυλακή, τα αδέσποτα όμως που σε δαγκώνουν μένουν έξω από το κυνοκομείο επειδή είναι γεμάτο.

      Διαγραφή
    2. Σε έδειραν αλλά μπαίνει η λογική σου και δεν κάνεις το ίδιο. Για πες μου όμως στο ζώο ποια λογική μπαίνει όταν πεινάει και κρατάει το μικρό παιδί με το σουβλάκι από δίπλα του; ή όταν έρχεται η εποχή της αναπαραγωγής τους και κάνουν σαν τρελά ; ή όταν για κάποιο λόγο νιώσουν ανασφαλή και ορμάνε στους περαστικούς ; Ζούμε αγκαλιά με ελεύθερα μη λογικά όντα που κυκλοφορούν ανάμεσά μας ελεύθερα. για να μη μιλήσω για τις ακαθαρσίες τους. Τις πατάμε και τις φέρνουμε στα σπίτια μας. Τόσο απλά, στα σπίτια μας.

      Διαγραφή
  7. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΤΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΚΌΛΛΗΣΗ Ανώνυμος9 Σεπτεμβρίου 2019 - 2:11 μ.μ.
    Δεν είναι σωστό να σκοτώνουμε έτσι τα ζώα, αλλά αν ήταν ¨ο σκύλος σου¨ όπως λες γιατί δεν τον έπαιρνε σπίτι σου με τσιπάκι και όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να μην είναι έξω και τρώει τις φόλες. Αν τον είχε στο σπίτι του και τον τάϊζε δεν θα έτρωγε τη φόλα στις 5 τα ξημερώματα. έτσι αγαπάτε τα ζώα αλλά δεν τα θέλετε σπίτι σας . Τα αγαπάμε αλλά χωρίς ευθύνες και υποχρεώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ