Quantcast

http://picasion.com/

Η σκάλα με το ομορφότερο μήνυμα βρίσκεται στο Δημοτικό Σχολείο του Κιλκίς

Οι δάσκαλοι και τα παιδιά του δημοτικού σχολείου στο Κιλκίς ανέλαβαν μια όμορφη πρωτοβουλία, την οποία και δημοσίευσαν στο διαδίκτυο για να στείλουν ένα ξεχωριστό μήνυμα. Πιο συγκεκριμένα, οι μαθητές θέλησαν να «στολίσουν» την εσωτερική σκάλα του κτιρίου τους. Έτσι αποφάσισαν να γράψουν στα σκαλοπάτια τα σημαντικότερα μηνύματα της ζωής τους. Σε κάθε σκαλί βρίσκεται και από ένα σημαντικό μήνυμα, μια πολύτιμη φράση! Συγκεκριμένα η σκάλα γράφει: «Αγαπάμε, είμαστε μια οικογένεια, προσπαθούμε πολύ, συγχωρούμε, είμαστε αγαπημένοι, είμαστε φίλοι, είμαστε χαρούμενοι, δίνουμε 2η ευκαιρία, λέμε συγγνώμη,λέμε όχι στη βία, κάνουμε λάθη,σεβόμαστε, είμαστε αληθινοί σ αυτό το σχολείο». Πραγματικά, υπέροχο μήνυμα!

1 σχόλιο:

  1. Εκτός από το ορθογραφικό λάθος (όχι, δεν θα μάθω εγώ σε εκπαιδευτικούς, έστω των Καλών Τεχνών, να γράφουν), ελλιπέστατο, άγευστο, άνοστο και άοσμο, χωρίς θεμέλια, το κείμενο. Θυμίζει αμερικανικές εταιρείες, που πασχίζουν με γλυκανάλατα συνθήματα σε α΄ πληθυντικό να εμφυσήσουν ομαδική νοοτροπία και ψευδαίσθηση ενότητος-συνεργασίας. Δεν έχει τίποτε το ιδιαίτερο αυτό το σχολείο. Άλλο θα έπρεπε να είναι το μήνυμα:

    Χωρίς Θεό, όλα επιτρέπονται. Άμα αγαπάς τον Θεό, αγαπάς και τον πλησίον (συνάνθρωπο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ