Quantcast

http://picasion.com/

Δύο Βεροιώτες στην Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ με άδεια εισόδου στα σχολεία

Ο Αλέξανδρος Καραϊωσήφ και ο Κωνσταντίνος Πετράκης θα είναι οι εκπρόσωποι της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες με άδεια εισόδου στα σχολεία για το 2019-20. Από το Υπουργείο Παιδείας αναρτήθηκαν οι λίστες εγκεκριμένων ατόμων με άδεια εισόδου για επισκέψεις στις
Σχολικές Μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το Σχολικό Έτος 2019-2020. Πρόκειται για διαπιστευμένα άτομα ανά άθλημα και ομοσπονδία που έχουν την ιδιότητα του Καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Πιστοποιημένου Προπονητή ή Διακεκριμένου Αθλητή.
Στη λίστα της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες, η οποία αριθμεί φέτος 58 άτομα, βρίσκονται και πάλι δύο εκπρόσωποι του Α.Σ. ΑμεΑ «Εν Σώματι Υγιεί» Βέροιας, ο κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος, Καθηγητής Φ.Α και Πιστοποιημένος Προπονητής ΑμεΑ και ο κ. Πετράκης Κωνσταντίνος, Διακεκριμένος Αθλητής.
Ενδεικτικοί Άξονες περιεχομένου για την ενημέρωση των μαθητών/τριων σχετικα με τα Παραολυμπιακά Αθλήματα που καλλιεργει η ΕΑΟΜ-ΑμεΑ:

-Αναφορά στην ιστορία των παραολυμπιακών αθλημάτων
-Πληροφορίες αναφορικά με τον τρόπο διεξαγωγής και τους κανονισμούς
-Βιωματική προσέγγιση
-Παιγνιώδεις Δραστηριότητες Προσομείωσης (Προαιρετικά)

Να σημειώσουμε ότι οι εκπρόσωποι του «Εν Σώματι Υγιεί» στην ΕΑΟΜ-ΑμεΑ έχουν τομέα δραστηριοποίησης στα σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας και είναι οι μοναδικοί εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας για παρουσίαση παραολυμπιακών αθλημάτων από την Ημαθία!

Ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς 2019-2020, όποιος Διευθυντής Σχολικής Μονάδας Α' Βαθμιας ή Β' Βάθμιας Εκπαίδευσης της Ημαθίας επιθυμεί να προσκαλέσει έναν από τους δύο εκπροσώπους μας να επικοινωνήσει με το σωματείο μας στο τηλ. 6976591081 ή στο email r4rehab@yahoo.com ή απευθείας μαζί τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ