Quantcast

http://picasion.com/

Σύσκεψη της ηγεσίας του ΥΠ.ΕΣ. με τους δημάρχους της Κεντρικής Μακεδονίας

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Θεόδωρος Καράογλου συγκαλεί την Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου 2019 σύσκεψη εργασίας με τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους των Περιφερειακών Ενοτήτων Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, παρουσία του
Υπουργού Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκου και του Υφυπουργού Εσωτερικών αρμόδιου για θέματα Αυτοδιοίκησης κ. Θεόδωρου Λιβάνιου. Η σύσκεψη θα ξεκινήσει στις 16:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου και αποτελεί συνέχεια εκείνης που πραγματοποιήθηκε στις 26 Αυγούστου με τους Δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης. Στη σύσκεψη της Παρασκευής θα συμμετέχει και η Επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, κυρία Μαρία Αντωνίου.

Ανάλογες συσκέψεις είναι προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν με τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους τόσο της Δυτικής Μακεδονίας, όσο και της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ