Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συρμούλα για Αντιδημαρχία: «Μια θέση αφιλοκερδώς, σ' έναν τομέα που γνωρίζω»

Τις πρώτες της δηλώσεις ως Αντιδήμαρχος της Βέροιας έκανε η Συρμούλα Τζήμα. Η πρώτη σε σταυρούς προτίμησης στον συνδυασμό «Βέροια-Πρωτεύουσα Πόλη», αφού ευχαρίστησε τον Κώστα Βοργιαζίδη και την Γεωργία Μπατσαρά, τόνισε πως το συγκεκριμένο πόστο θα το υπηρετήσει αφιλοκερδώς και ότι τον τομέα αυτόν τον γνωρίζω πολύ καλά. Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτησή της: «Πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, 1 Σεπτεμβρίου 2019. Ευχαριστώ την παράταξή μου «Βέροια Πρωτεύουσα Πόλη» με επικεφαλής τη Γεωργία Μπατσαρα, που με πρότειναν για το αξίωμα της Αντιδημάρχου Παιδείας του Δήμου Βέροιας. Μια θέση που θα υπηρετήσω αφιλοκερδώς, με όρεξη για δουλειά και δημιουργικότητα. Ένας τομέας που αγαπώ και γνωρίζω καθώς σχετίζεται με την επαγγελματική μου ιδιότητα,της Καθηγήτριας Νομικών κ Πολιτικών Επιστημών στη Β/θμια Εκπ/ση Ημαθίας και της Δικηγόρου στην πόλη της Βέροιας. Εύχομαι έργο καλό και καλή θητεία, στον Δήμαρχο, σε όλους τους Αντιδημάρχους, στα μέλη του Προεδρείου, των Επιτροπών και σε όλους τους συναδέλφους-δημοτικούς συμβούλους του Νέου Δημοτικού Συμβουλίου».

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια κα Τζημα.....Η αντικειμενικοτητα, η προοδευτικη θωρια σου, η κοινωνικη αναβαθμιση των σχολειων οσον αφορα την συμπεριφορα εν γενει, μεσα και εξω απο τα σχολεια των μαθητων, να ειναι οι στοχοι του Δημου και της Αντιδημαρχιας σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ