Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σενάρια για αύξηση του επιδόματος θέρμανσης

Αλλαγές στο καθεστώς χορήγησης του επιδόματος θέρμανσης για τη νέα χειμερινή περίοδο, εξετάζει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», δύο είναι τα σενάρια που βρίσκονται στο τραπέζι. Το ένα προβλέπει αύξηση του βασικού επιδόματος κατά
20%, από τα 0,16 στα 0,192 ευρώ ανά λίτρο πετρελαίου. Το άλλο σενάριο, προβλέπει αύξηση του βασικού ποσού κατά 25%, από τα 0,16 στα 0,20 ευρώ ανά λίτρο.

Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι στο υπουργείο Οικονομικών μελετώνται αλλαγές και στα γεωγραφικά κριτήρια αλλά και στη διαδικασία χορήγησης του επιδόματος θέρμανσης.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο επίδομα καταβάλλεται κάθε χρόνο σε εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά με τη μορφή επιδότησης της αγοράς συγκεκριμένης ποσότητας. βάσει γεωγραφικών, εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων.

1 σχόλιο:

  1. Να κοιτάξουν να το καταβάλουν αμέσως, εντός μηνός, όχι στα μέσα Δεκεμβρίου! Ο φτωχός κόσμος κόβει από το ψωμί του για να βάλει πετρέλαιο ώστε να μην πεθάνει από το κρύο. Δεν αντέχει τόσο καιρό αναμονή χωρίς λεφτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ