Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πολίτης γλίστρησε και έπεσε στα Τενεκετζίδικα: Καρέ-Καρέ η πτώση του

Πεζοδρόμιο - Παγίδα
Ένας ηλικιωμένος συμπολίτης μας, σήμερα το πρωί, είχε ένα ατύχημα στο κέντρο της Βέροιας. Πιο συγκεκριμένα, στην οδό Πλατάνων (περιοχή τενεκετζίδικα) γλίστρησε κι έπεσε σε κατηφορικό σημείο - παγίδα του πεζοδρομίου. Οι κάτοικοι της περιοχής μας καταγγέλλουν πως οι πτώσεις
των πολιτών στο συγκεκριμένο σημείο είναι συχνό φαινόμενο. Σχεδόν κάθε βδομάδα όλο και κάποιος πέφτει. Το θέμα είναι εις γνώση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και είναι επιτέλους καιρός να κάνουν κάτι. Δείτε καρέ-καρέ την πτώση του άτυχου άνδρα, ο οποίος ευτυχώς δεν τραυματίστηκε:


1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς τις πτώσεις αυτές τις ζούμε κάθε βδομάδα. Ενημερώθηκε ο Δήμος,πολλές φορές,τα τελευταία χρόνια.Προχθές ,που ξαναπήγε ένοικος της γειτονιάς στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου, ζήτησαν γραπτή αίτηση,άλλως δεν μπορούν να ενεργήσουν.Μάλλον,για να μπορούν να επικαλεστούν άγνοια σε περίπτωση σοβαρού ατυχήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ