Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μελιόπουλος: «Γι' αυτό θέλω να σταματήσω το ποδόσφαιρο»

Μπορεί στο διάστημα που αγωνιζόταν στην Ξάνθη να τον παρακολουθούσαν αρκετές σπουδαίες ομάδες από το εξωτερικό, ωστόσο στην πράξη αποδεικνύεται ότι το ποδοσφαιρικό όνειρο του Δημήτρη Μελιόπουλου ήταν να παίξει μπάλα στον ΠΑΟΚ. Ο 19χρονος από τη Βέροια βρέθηκε πολύ κοντά στο να
πραγματοποιήσει το όνειρο του αυτό και το γεγονός ότι κόπηκε, με ευκολία μάλιστα, από την φετινή προετοιμασία του Δικέφαλου, του στοίχισε τόσο πολύ που τον οδήγησε στην απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Πρόταση για προπονήσεις με την Κ-19 του ΠΑΟΚ 


Ακόμη και στη σημερινή συνάντηση που είχε με τον, υπό παραίτηση, Αθλητικό Διευθυντή του ΠΑΟΚ Μάριο Μπράνκο και τον Γιώργο Γεωργιάδη, παρουσία και του εκπροσώπου του ο Μελιόπουλος επέμεινε στην απόφαση του να "κρεμάσει" πρόωρα τα παπούτσια του.

Ούτε πάντως η πρόταση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ δεν άλλαξε, καθώς αυτό που τον συμβούλευσαν ήταν να ξεκινήσει προπονήσεις με την Κ-19 ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία και σιγά σιγά να διεκδικήσει και πάλι μια θέση στην πρώτη ομάδα. Μια πρόταση που δεν έγινε αποδεκτή από τον ίδιο το Μελιόπουλο.
Του έδωσαν περιθώριο να το ξανασκεφτεί 

Θεωρητικά ο παίκτης έχει κάποιες ημέρες περιθώριο να το ξανασκεφτεί και να αναθεωρήσει τις απόψεις αλλά άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος εκτιμούν ότι η απόφαση του να εγκαταλείψει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να αλλάξει.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Μελιόπουλος είναι τόσο απογοητευμένος που δεν κοιτά ούτε το οικονομικό κομμάτι και τα οφέλη που θα μπορεί να έχει από μια ποδοσφαιρική καριέρα, ώστε και χωρίς να αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ. Θέλει να σπουδάσει και αν δεν αλλάξει κάτι στην απόφαση του, αυτό θα είναι το επόμενο βήμα που θα κάνει μακριά από χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ