Quantcast

http://picasion.com/

Πέλλα: Σκύλος επιτέθηκε και τραυμάτισε δίχρονο κοριτσάκι

Ένα ακόμα περιστατικό επίθεσης σκύλου σε παιδάκι σημειώθηκε το τελευταίο διάστημα, αυτή τη φορά στην περιοχή της Πέλλας. Το συμβάν έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, με θύμα ένα δίχρονο κοριτσάκι. Το παιδί βρισκόταν σε σπίτι συγγενικού του προσώπου, όταν ο σκύλος για άγνωστους μέχρι στιγμής
λόγους του επιτέθηκε. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί δεν διατρέχει κίνδυνο, ούτε και θα του μείνει κάποιο σημάδι από την επίθεση. Προανάκριση του συμβάντος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα.

14 σχόλια:

  1. Όποιο σκυλί επιτίθεται σε άνθρωπο πρέπει να θανατώνεται. Τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΣΚΥΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ.ΤΕΛΟΣ.

      Διαγραφή
    2. αφηστε τα χαζα περι φυλακης και θανατωσης και βαλτε το αθρωπινο μυαλο να δουλεψει, εαν υπαρχει. το κακο αυτο με επιθεσεις σκυλων εχει παραγινει καιρος να ληφθουν μετρα απο ολους και κυριως απο το κρατος.

      Διαγραφή
    3. Δεν γνωρίζουμε όμως υπό ποιες συνθήκες ζούσε ο σκύλος;Η εύκολη λύση "να θανατώνεται κάθε σκύλος που επιτίθεται σε άνθρωπο"... Η συμπεριφορά του σκύλου παίζουν πάρα πολλα ρόλο

      Διαγραφή
  2. οποιος εχει τετοια σκυλια να παιρνει τα καταλληλα μετρα ασφαλειας. μετρα που να ειναι 1000% σιγουρα και αποτελεσματικα και να εχει ποινικες ευθυνες εαν κατι παει ασχημα οπως σε αυτην αλλα και σε πολλες παρομοιες περιπτωσεις.
    τα ζωα αυτα καποιες φορες γινονται επικινδυνα για τη ζωη των ανθρωπων, ειναι ζωα. ο ιδιοκτητης ΟΦΕΙΛΕΙ να παιρνει μετρα. φυσικα και οσοι τα πλησιαζουν πρεπει να προσεχουν και να απαιτουν να ειναι δεμενα καταλληλα και σε αποσταση ασφαλειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσείς αφήστε τα σκυλιά σας να φάνε όλα τα μωρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα δικά τους μωρά να τα κάνουν ότι θέλουν, με τα δικά μας όμως δεν μπορούν να παίζουν όλοι αυτοί οι ανίδεοι που νομίζουν ότι είναι ζωόφιλοι. ή αυτά ή εμείς στους δρόμους και στις πλατείες. ζωολάγνοι είναι και όχι ζωόφιλοι.

      Διαγραφή
    2. Χτύπα εσύ κανένα ζώο και μετά παρακαλά στο δικαστήριο να μην μπεις φυλακή.καραγκιοζη

      Διαγραφή
  4. Άμα εμένα με χτυπήσει κάποιος θα θέλω να τον χτυπήσω και εγώ.ετσι συμβαίνει και με τα σκυλιά.οταν τα χτυπάμε και αυτά επιτίθονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρέψου... το σκυλί που έφαγε το μωρό το τρίτο παιδί της οικογένειας από τα καλά νερά της Αθήνας δεν το χτύπησε κανείς.... το ίδιο και σε χιλιάδες άλλα περιστατικά. Τα ένστικτα και οι ορμές κυριαρχούν στα ζώα δεν στο έχουν πει αυτό στο σχολείο; Ο άνθρωπος είναι ένα λογικό ζώο, άρα σε αυτό κυρίως διαφέρει από τα άλλα ζώα, δηλ. μπορεί να κυριαρχήσει στα ένστικτά του και τις ορμές του. Εδώ αν κάποιος άνθρωπος έχει παράλογη συμπεριφορά τον λένε τρελό και τον απομακρύνουν από το κοινωνικό σύνολο. Εσείς μας έχετε επιβάλει να ζούμε υπό την απειλή των ενστίκτων και των ορμών των αδέσποτων. Έτσι λοιπόν μην συγκρίνετε ανθρώπινες συμπεριφορές με ζωώδη.

      Διαγραφή
    2. Λες, Αν κάποιος σε χτυπήσει εσένα θα θέλεις να τον χτυπήσεις και εσύ, εδώ ευτυχώς μπαίνει η λογική σου και δεν το κάνεις ....... (αλλιώς θα είχαμε σκοτωθεί όλοι μεταξύ μας).
      Το σκυλί όμως που δεν έχει λογική τι θα κάνει; θα δαγκώσει σίγουρα.
      Εσύ επομένως δεν έχεις ίδια συμπεριφορά με το ζώο διότι έχεις λογική, γιατί τότε επιμένεις να ταυτίζεσαι μαζί τους ;

      Διαγραφή
  5. Διαβάστε την είδηση .
    "Nέο περιστατικό με επίθεση σκύλου σε παιδάκι εκτυλίχθηκε το Σάββατο σε χωριό της Πέλλας.

    Συγκεκριμένα, θύμα ήταν ένα δίχρονο κορίτσι που ενώ βρισκόταν μαζί με την οικογένειά του σε σπίτι φιλικού του προσώπου, το απόγευμα του Σαββάτου, δέχθηκε επίθεση από Ροτβάιλερ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο.

    Όπως είπε η μητέρα του «το ροτβάιλερ πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου και δάγκωσε το παιδί, το οποίο ήταν μαζί μας στο ισόγειο».

    Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του.

    «Δόξα τω θεώ το παιδί είναι καλά, έχει κάποια ράμματα, αλλά είναι καλά», είπε μητέρα του μιλώντας στην ΑΝΤ1.

    Σημειώνεται πως ο ιδιοκτήτης του σκύλου κλήθηκε αυτεπάγγελτα και αφέθηκε ελεύθερος ενώ προανάκριση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Αλμωπίας.

    Το περιστατικό έρχεται λίγο καιρό μετά την τραγωδία με το νεκρό βρέφος στα Γλυκά Νερά."

    Το σκυλί αυτό το χτύπησε το παιδί με τη μαμά του από το ισόγειο ;
    Σοβαρευτείτεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα ήταν σοβαροί και γνωστικοί άνθρωποι, δεν θα εξίσωναν τα σκυλιά με τους ανθρώπους. Και μόνο από αυτό καταλαβαίνει κανείς ότι η ζωοφιλία είναι διαστροφή. Οι άνθρωποι δεν είναι στα καλά τους. Εχθρεύονται παθολογικά τους συνανθρώπους τους και όλο το ανθρώπινο είδος, τον ίδιο τους τον εαυτό δηλαδή! Δεν έχουν γιατρειά, ονειρεύονται φυλακές για όποιον άνθρωπο δεν κάθεται να τον φάνε τα βρομόσκυλα.

      Μόνο αν οργανωθούμε οι γνωστικοί άνθρωποι και απαιτήσουμε αλλαγή της νομοθεσίας, έχουμε ελπίδα να εισακουστούμε. Προς το παρόν, οι σκυλόζωοι έχουν πανίσχυρο λόμπυ και οι πολιτικοί τους κάνουν όλα τα χατίρια, ψηφίζοντας ό,τι παράλογο και εξωφρενικό νόμο για «δικαιώματα» ζώων εις βάρος των ανθρώπων τους υπαγορεύουν οι φανατικοί μισάνθρωποι.

      Διαγραφή
  6. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΕΊΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ¨ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ¨ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΖΩΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ (ΕΝΔΕΧΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ ΧΩΡΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗ) ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΡΙΑ.
    ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ Η ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΕΝΑ 50ΑΡΙ ΠΟΛΥΒΟΛΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ