Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ολοκληρώνεται η διαπλάτυνση της Πιερίων

Το προσεχές διάστημα αναμένεται η ολοκλήρωση των εργασιών διαπλάτυνσης της οδού Πιερίων. Την σχετική σύμβαση είχε υπογράψει στις 15 Απριλίου ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών, Θανάσης Σιδηρόπουλος και ο ανάδοχος εργολάβος Νίκος Σιουραντάνης. Οι εργασίες
περιλαμβάνουν διαπλάτυνση της οδού Πιερίων από το ύψος της οδού Μανδηλαρά μέχρι το ύψος της οδού Απόλλωνος, την κατασκευή κρασπέδων και πεζοδρομίων καθώς και την ανακατασκευή στο επιθυμητό ύψος των οδών Μανδηλαρά και Απόλλωνος προκειμένου να επιτευχθεί η ομαλή συναρμογή τους στο νέο τμήμα της οδού Πιερίων. 

Πιο συγκεκριμένα, το έργο της διαπλάτυνσης περιλαμβάνει την κατασκευή τοιχίου και την εκσκαφή σε βάθος οδοστρωσίας των οικοπέδων μπροστά από την οδό Μανδηλαρά (σήμερα Εθνική Τράπεζα) και την οδό Απόλλωνος (σήμερα κατάστημα με οικοδομικά υλικά), ενώ σε λίγες ημέρες θα ολοκληρωθούν η ασφαλτόστρωση στο διαπλατυσμένο τμήμα και η τοποθέτηση νέων πληροφοριακών πινακίδων. 

Συνολικά, το έργο πρόκειται να αναβαθμίσει σημαντικά ένα κομβικό σημείο της πόλης τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά, διασφαλίζοντας την ασφαλή και απρόσκοπτη κυκλοφορία των οχημάτων από και προς το κέντρο της Βέροιας.

Δείτε φωτογραφίες:







4 σχόλια:

  1. Έ ρε πού να κάνανε και ολόκληρη την Πιερίων από τον κόμβο Εγνατίας μέχρι την Μανδηλαρά με αποζημειώσεις!! μετατοπίσεις δικτύων κοινής οφέλειας (ΔΕΥΑΒ ΟΤΕ ΔΕΗ κλπ)......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;;;;
    ΘΑ ΤΗ "ΔΙΑΒΟΥΜΕ" ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2020;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΦΙΛΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λες να βουτηξει και απο τη γεφυρα για το... σταυρό;;;;;!!!!!!!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ