Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ντύθηκε στα «ασπρόμαυρα» το κέντρο της Βέροιας

Διεθνές τουρνουά βόλεϊ διοργανώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο στη Βέροια με την συμμετοχή του Φιλίππου, του κυπελλούχου Ελλάδας ΠΑΟΚ, της νεοφώτιστης στην Volley league Ελπίδα Αμπελοκήπων και της ιστορικής Μάρεκ από την Βουλγαρία. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ
Μακροχωρίου «Δημήτριος Βικέλας» και αναμένεται να το παρακολουθήσει πλήθος κόσμου. Λίγο πριν την έναρξη του πρώτου αγώνα, η ομάδα του ΠΑΟΚ βγήκε βόλτα στο κέντρο της Βέροιας, παρέα με φιλάθλους της ομάδας. Μάλιστα όλοι μαζί βγήκαν μια αναμνηστική φωτογραφία μπροστά από την καφετέρια του «Mall». 
Στόχος του τουρνουά, εκτός από τα πολύ δυνατά παιχνίδια που θα διεξαχθούν ανάμεσα στις συμμετέχουσες ομάδες ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική σεζόν, είναι να παρευρεθούν νέα παιδιά από την τοπική κοινωνία στο γήπεδο, ώστε να μάθουν και να αγαπήσουν αυτό το υπέροχο άθλημα.

1 σχόλιο:

  1. Μακριά από τα παιδιά μας ρε γύφτοι. Απολύμανση χρειάζεται η πόλη μετά από αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ