Quantcast

http://picasion.com/

Μπέλλα - Κοτσοβός: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους

Ελεύθερη και ωραία είναι τις τελευταίες εβδομάδες η Ιωάννα Μπέλλα, η οποία έχει ανοίξει τα φτερά της, στοχεύοντας σε διεθνή καριέρα, με ορμητήριο το Ντουμπάι. Σύμφωνα με πληροφορίες της RealLife και της Πολυξένης Καραμίχα, η Σταρ Ελλάς 2018 είναι πλέον μόνη στην προσωπική της ζωή, καθώς πρόσφατα έληξε το ειδύλλιό της με τον γνωστό επιχειρηματία Γιώργο Κοτσοβό, ο οποίος είχε γίνει γνωστός από τη σχέση του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ιωάννα Μπέλλα και Γιώργος Κοτσοβός έζησαν μερικούς μήνες μαζί από την περασμένη άνοιξη, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να δημιουργήσουν μια δυνατή σχέση. Έτσι στα τέλη του καλοκαιριού αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.
«Μπορεί να ήταν πολύ ταιριαστοί ως προς το lifestyle που τους άρεσε και να περνούσαν όμορφες κοινές στιγμές, όμως η Ιωάννα αποφάσισε να θέσει ως προτεραιότητα της την επαγγελματική της καταξίωση» δήλωσε στην εφημερίδα άνθρωπος του φιλικού κύκλου της Ιωάννας Μπέλλα.

3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ